Cofetăria Dacianei Sârbu din Bucureşti NU are autorizaţie de funcţionareCofetăria "Mara Mura", deschisă de Daciana Sârbu, soţia premierului demisionar Victor Ponta, nu are autorizaţie de funcţionare.

Cofetaria Dacianei Sarbu din Bucuresti NU are autorizatie de functionare
Cofetăria Dacianei Sârbu din Bucureşti NU are autorizaţie de funcţionare
Foto: kmkz.ro

Biroul de presă al Primăriei Sector 1 a comunicat, la solicitarea Centrului Român pentru Jurnalism de Investigații că "Mara Mura" funcționează ilegal întrucât nu a obținut autorizație de funcționare.

"Reprezentanții au depus documente la dosarul de autorizare al punctului de lucru din strada Benjamin Franklin, numărul 5, dar dosarul este încă în lucru la inspectorii Primăriei Sector 1 și, deci, o autorizație de funcționare nu a fost emisă. Practic, funcționează ilegal, vom trimite un inspector să controleze localul și, cel mai probabil, firma va fi amendată", au transmis Centrului Român pentru Jurnalism de Investigații reprezentanții Biroului de presă al Primăriei Sector 1.

D&C Sweets SRL a fost înființată în 2014 de către Daciana Sârbu și Cristina Voicu, fiecare deținând câte 50% din părțile sociale ale societății comerciale. Daciana Sârbu a investit sume generoase pentru funcționarea societății comerciale (conform declarației de avere a soțului Victor Ponta): 65.625 lei în 2014 și 83.000 lei anul acesta, în total, fiind aproape 150.000 de lei, conform Centrului Român pentru Jurnalism de Investigații.

Cofetăria a fost deschisă acum câteva săptămâni pe strada Benjamin Franklin, la numărul 5, la parter.

Etichete: cofetarie daciana sarbu, daciana sârbu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h