#COLECTIV: Acţionarul majoritar al clubului ar fi interzis folosirea artificiilor în seara tragedieiINCENDIU #COLECTIV. Alin Anastasescu, actionarul majoritar al clubului Colectiv, a sustinut in fata anchetatorilor ca a interzis folosirea artificiilor la concertul din seara in care s-a produs incendiul in care si-au pierdut viata 63 de oameni. 

TRAGEDIA DIN COLECTIV
TRAGEDIA DIN COLECTIV

INCENDIU #COLECTIV. Alin Anastasescu a dat aceasta declaratie si a sustinut in fata anchetatorilor ca exista trei martori care pot confirma acest lucru. Cei trei martori sunt audiati joi de procurori, scrie hotnews.ro.

Alin Anastasescu, actionarul majoritar al clubului Colectiv, a povestit ca pe 30 octombrie 2015, in seara tragediei, se afla in biroul sau din incinta fabricii Pionierul cand un angajat ar fi intrat in birou si i-ar fi spus ca persoane instaleaza artificii in club, iar el ar fi spus ca nu este de acord cu acest lucru si ca urma sa le atraga atentia celor doi artificieri.

INCENDIU #COLECTIV.  63 de persoane au murit in urma incendiului din Colectiv, iar zeci de persoane au fost ranite. O parte dintre raniti sunt internati in continuare cu arsuri, la 3 luni de la tradegie.

CITEŞTE ŞI  TRAGEDIA #COLECTIV. Andrei Găluţ organizează un concert-tribut pentru victimele incendiului din club

Etichete: #Colectiv, artificii Colectiv, incendiu colectiv, patroni colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE