COLECTIV. Al doilea pirotehnist a fost pus sub CONTROL JUDICIARAl doilea specialist care a pus materialele pirotehnice în clubul Colectiv, rănit în urma incendiului, este audiat miercuri la Parchetul General, acesta urmând să fie pus sub învinuire, informează Mediafax.

Al doilea pirotehnist este AUDIAT la Parchetul General
Al doilea pirotehnist este AUDIAT la Parchetul General

UPDATE. Al doilea specialist care a pus materialele pirotehnice în clubul Colectiv, rănit în urma incendiului, a fost pus miercuri sub control judiciar pentru 60 de zile, măsura fiind dispusă de procurorii Parchetului General în dosarul în care este urmărit penal.

Cauza a fost disjunsă în ceea ce îl priveşte Marian Moise, pirotehnistul care a fost rănit în urma incendiului, astfel că acesta a ajuns miercuri la audieri pentru a lua la cunoştinţă acuzaţiile, au declarat surse judiciare.

Bărbatul era angajat al firmei care a montat artificiile din club pentru concertul din seara de 30 octombrie 2015, când a izbucnit incendiul.

Procurorii de la Parchetul General au trimis în judecată dosarul "Colectiv" în luna aprilie, patronii clubului şi reprezentanţi ai firmei de la care proveneau artificiile folosite în Colectiv, fiind judecaţi de magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4.

În urma incendiului izbucnit la data de 30 octombrie 2015, în clubul Colectiv din Capitală au murit 64 de persoane.

Etichete: audieri colectiv, colectiv, incendiu colectiv, pirotehnist colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE