#COLECTIV: Ce sume de bani s-au strâns pentru VICTIME la concertele caritabile din 28-30 octombrieAsociaţia Colectiv anunţă că la concertele din perioada 28-30 octombrie au fost strânşi peste 56.000 lei, din donaţii, banii urmând să fie folosiţi pentru decontarea tratamentelor celor care au fost răniţi în incendiu.

Colectiv
Colectiv
Foto: hotnews.ro

Valoarea totală a donaţiilor este de 56.530 lei, suma urmând să fie utilizată pentru decontarea tratamentelor medicale necesare răniţilor.

Au fost momente dificile, clipe în care durerea amintirii morţii copiilor noştri se împletea cu bucuria cunoaşterii atâtor oameni solidari cu noi, foşti prieteni ai celor ce nu mai sunt sau efectiv străini care au vrut să ne îmbrăţişeze. Şi au făcut-o, au făcut asta în cel mai frumos mod posibil, fiind lângă noi, nişte oameni parcă fără de noroc, dar nu lipsiţi de speranţă. Iar asta pentru că cei care se alătură nouă ne dau putere să continuăm. Artiştii, sponsorii, partenerii, toţi cei care au creat emoţie – lor le mulţumim. Poate că dacă ne implicăm cu toţii, însănătoşim sistemul acesta bolnav al spitalelor din România, poate că ajutăm ca muzica să se cânte fără tragedii. Despre asta a fost şi sperăm că va fi #3010 Festival, despre moarte şi apoi viaţă", a declarat Eugen Iancu, membru fondator al Asociaţiei Colectiv GTG 3010.

În prezent, aproximativ 100 dintre răniţii din Colectiv au nevoie de tratamente şi intervenţii medicale.

Evenimentul, care a avut loc în perioada 28-30 octombrie, a fost susţinut prin participarea pro-bono a mai multor trupe rock româneşti: Nexus, Florin Chilian, Compact, Talisman, Costi Cămăraşan Band, 7 Semne, Hatemode, Bulletproof, W3 4R3 NUM83R5, Metrock, Truda, Kempes, Fallen, Gray Matters, Coma, Anton, Krypton Unplugged, Awake, Altar, Trooper şi Statuar.

Etichete: concert caritabil colectiv, concert colectiv, tragedie colectiv, victime, victime colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE