#COLECTIV. Una dintre victime a fost îngropată în Ploieşti, la şapte luni de la decesMonica Tănăsoiu, una dintre victimele tragicului eveniment din octombrie 2015 de la clubul Colectiv, a fost înmormântată la aproape șapte luni distanță, în orașul natal, Ploiești.

Monica Tănăsoiu, cea de-a 27 victimă identificată în urma incendiului din Colectiv, a fost înmormântată, sâmbătă, la Ploiești, orașul său natal, potrivit libertatea.

Tânăra era manager la o firmă de publicitate, iar în acea fatidică seară se afla la concert împreună cu iubitul ei, Ionuţ Popescu, care a murit la rându-i. Din cauza rănilor extrem de grave pe care le avea pe trup mama Monicăi și-a recunoscut atunci fiica după cerceii pe care îi purta. Trupul Monicăi nu fusese însă înhumat până acum, fiind doar incinerat, sâmbătă având loc, la cimitirul Bolovani din Ploiești, slujba de înmormântare.

Peste 50 de prieteni au participat, alături de părinți, la depunerea în pământ a cenușei Monicăi, care a fost așezată într-o cutie albă. Plănsetul de durere a celor care au participat la slujbă s-a auzit pe aleile cimiturului, iar la finalul acesteia mama Monicăi, care până atunci reușise să își stăpănească lacrimile, a izbucnit în plâns în momentul în care cutia cu cenușă a fost acoperită de pământ.

Monica Tănăsoiu a studiat la Colegiul Mihai Viteazul din Ploieşti. Mai apoi a plecat in Bucureşti, unde a urmat facultatea şi unde a decis să rămână. Era o profesionistă apreciată atât de colegi, cât şi de cei apropiaţi. Lucra în publicitate, un domeniu care i se potrivea ca o mănuşă. Avea carismă şi multă experienţă. 
Când au aflat de tragedia din club, prietenii Monicăi au plecat într-un suflet să o caute, însă nu au reuşit să o găsească la niciun spital.

Etichete: colectiv, incendiu colectiv, Monica Tănăsoiu, tragedie colectiv, victime colectiv

0/1 COMENTARII
Cris
21 mai 17:05
+0
VOTURI
-0
Din acest articol tabloid nu reiese de ce a durat 7 luni. A fost incinerata imediat, a stat la congelator la IML sau ce?? Articol tabloid de cacao...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE