Colegiul Naţional Bilingv George Coşbuc, redeschis după ample lucrări de modernizareVești bune pentru elevii Colegiului Național Bilingv “George Coșbuc”. Unitatea de învăţământ a fost redeschisă în prima zi de şcoală din al doilea semestru după ample lucrări de reabilitare. Şcoala nouă, refăcută și modernizată în totalitate, ar face invidios acum orice tânăr din Europa.

Prezent la deschidere, luni, 13 ianuarie 2020, primarul Toader Mugur Mihai a declarat că administraţia locală a făcut toate eforturile necesare pentru ca elevii să găsească, în prima zi de şcoală din al doilea semestru, o nouă unitate de învăţământ complet modernizată.

"Bine ați venit din vacanță! Ne-am respectat cuvântul când v-am promis că în acest semestru veți intra într-o școală nouă. Noi, administrația locală, suntem mândri de rezultatele pe care dumneavoastră le-ați obținut și le obțineți în continuare. Cu această ocazie, le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături: profesorilor, conducerii școlii și asociației de părinți. A fost un efort deosebit, dar totul s-a finalizat cu bine", a declarat primarul Sectorului 2, Mugur Mihai Toader. 

La festivitatea de deschidere a colegiului au participat, pe lângă membrii Consiliului Local Sector 2, cadrele didactice și elevii unităţii de învăţământ.

În ultimul an, Primăria Sectorului 2 a refăcut în totalitate 15 unități de învățământ prin reabilitarea termică a clădirilor, montarea de table inteligente, mobilier ergonomic, echipamente de sonorizare, videoproiectoare etc., iar programul de modernizare a școlilor va continua și în perioada următoare, anunţă administraţia locală într-un comunicat de presă remis la redacţie. 

Etichete: colegiul george cosbuc, modernizare george cosbuc, mugur mihai toader, reabilitare george cosbuc, Sectorul 2

0/2 COMENTARII
Sandra Billy
14 ian 10:45
+0
VOTURI
-0
Sunt foarte fericit că l-am contactat pe Dr. Wealthy care m-a ajutat să-mi revin fostul soț de la o altă femeie după 3 ani de separare. Sunt foarte fericit pentru că nu am crezut niciodată în turnarea vrăjilor și în contactarea rudelor de vrăji pentru a rezolva problema mea, dar după 3 ani de a mă separa de soțul meu fiind singur, a trebuit să-l contactez pe Dr. Wealthy după ce am citit despre el online și despre cum a ajutat oamenii . Sunt foarte bucuros că am făcut-o. Soțul meu s-a întors la mine în 48 de ore, m-a implorat și copiii care au avut nevoie de tatăl lor înapoi cu ei și sunt foarte fericit. L-am găsit pe acest bărbat prin mărturii că poate rezolva probleme de sarcină și dragoste, motiv pentru care l-am contactat pentru a mă ajuta și în 48 de ore soțul meu s-a întors acasă și trăim fericiți împreună. Adresa de e-mail este wealthylovespell@gmail.com sau numărul aplicației Whats la +2348105150446
sophia peter
13 ian 16:57
+0
VOTURI
-0
Buna ziua ma numesc sophia peter din Statele Unite. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrăji numită preot jungunu, am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare, pentru că îl iubeam atât de mult. Așa că m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra soțului meu și tocmai în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. preotul jungunu l-a eliberat să știe cât de mult am iubit și l-am dorit înapoi. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste avem în comun. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această casă de vrăjire excelentă oricui are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți un e-mail la; drjungunusolutionspell@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h