COLET SUSPECT, reclamat de un taximetrist din Capitală. Ce au găsit pirotehniştii în el VIDEOAutorităţile bucureştene au efectuat miercuri un control pirotehnic într-un taxi din Bucureşti după ce şoferul a anunţat poliţia că un client a lăsat un bagaj suspect în interiorul maşinii sale.

Colet suspect, descoperit de un taximetrist in masina
Colet suspect, descoperit de un taximetrist în maşină

Taximetristul povesteste ca a preluat clientul de la aeroportul Henri Coanda din Otopeni, si ca acesta era un barbat de 60 de ani ce parea sa fie roman. Cand a ajuns in zona Aviatorilor, dupa ce si-a platit cursa, barbatul s-a dat jos din masina si, fara sa isi dea seama ca si-a uitat bagajul, si-a continuat drumul, scrie stirileprotv.ro.

 

Soferul le-a spus politistilor insa ca nu vrea decat sa inapoieze bagajul clientului sau, insa acestia au demarat imediat procedura de urgenta. Taximetristul nu a putut sa le precieze politistilor daca cel care a lasat bagajul l-a uitat sau l-a abandonat. Ofiterul de serviciu de la Sectia 2 a cerut sprijinul echipelor de cercetare pirotehnica.Dupa ce au desfacut valiza in parcul Kiseleff, care se afla vizavi de sectia de Politie, pirotehnistii au gasit in ea carti si haine. Acum politistii trebuie sa inapoieze valiza clientului care a pierdut-o .

Etichete: alarma falsa, amenintare cu bomba, Bucureşti, colet suspect, pirotehnisti, taxi bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE