Com Truise LiveCOM TRUISE WEB
COM TRUISE WEB

Joi, dupa ora 23, apreciatul DJ si producator american Com Truise vine, in premiera la Bucuresti, cu un live set in Club Control.

Warm-up: Liar

After-party: Khidja

"It's not about the name, it's about the music" este motto-ul artistului Com Truise, pseudonim in spatele caruia se ascunde producatorul si designer-ul newyorkez Seth Haley. Auto-proclamat impatimit al sintetizatoarelor, Com Truise este initiatorul unui stil experimental de muzica electronica, pe care singur il descrie ca mid-fi synth-wave, slow-motion funk.

Desi prezent pe scena muzicala de vreo zece ani, Haley a fost mai intai DJ, cunoscut sub numele Sarin Sunday, SYSTM sau Airliner, devenind apoi un artist electro synth-wave in adevaratul sens al cuvantului.

Influentat atat de colectia de discuri a familiei sale cat si de design-ul produselor electronice de pe vremuri, proiectul Com Truise capitalizeaza nostalgia sound-ului Joy Division, New Order sau Cocteau Twins, dintr-o perspectiva moderna, lasand impresia unor lucruri familiare frumos reinventate.

Primul relase Com Truise – EP-ul Cyanide Sisters – a fost distribuit gratuit de label-ul Amdiscs, fiind urmat de single-ul Pyragony/Trypyra, si de o serie de podcast-uri cu mixuri eclectice, sub deviza Komputer Cast. Aflat in prezent sub umbrela casei de discuri Ghostly, Com Truise pregateste mixuri noi si vine la Bucuresti cu un live set in premiera, intr-unul din cele mai asteptate concerte de club din acest sezon!

http://comtruise.com/

http://soundcloud.com/com-truise

Biletele la eveniment, in valoare de 20 de lei, vor fi disponibile la intrare.

Concertul Com Truise este organizat de Club Control (Str. Academiei, 19, in pasajul Victoriei, intrarea dinspre Arhitectura) si OneDay.

Parteneri media: Music Channel, VICE, IQads, Feeder, Sapte Seri, Zile si nopti, Orasul Meu, Zoom, Kaputt.ro, b365.ro, Hypestreet, Shopping Report, Shopping News, iConcert.ro, Metropotam, Beatfactor, Tilllate.com, ElectroBlog.ro, Club Action!

Etichete: control, live

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE