Comandament de iarnă la Primăria Capitalei. Firea l-a demis pe managerul Spitalului ColentinaPrimarul Capitalei, Gabriela Firea, a convocat, luni dimineaţă, comandamentul de iarnă, după ce meteorologii au anunţat că vin zile geroase, iar de marţi se reîntorc ninsorile. Firea a anunţat, luni, că l-a demis pe managerul de la Spitalul Colentina, după ce mai mulţi pacienţi au fost ţinuţi în frig. Şi după ninsoarea din ultimele zile, edilul general a luat măsuri drastice: a demis conducerea RATB şi ameninţă cu rezilierea unor contracte cu firmele de salubrizare.

Spitalul Colentina
Spitalul Colentina

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, luni, la comandamentul de iarnă, că l-a demis pe managerul Spitalului Colentina din Bucureşti, Bogdan Andreescu, potrivit România TV. Decizia a fost luată după ce pacienţii au fost ţinuţi în frig. Gabriela Firea a transmis că şi alţi directori de spitale vor fi demişi dacă nu îşi vor face treaba.

"La Spitalul Colentina o parte din pacienti au stat jumate din zi in frig. Am facut un control pentru a vedea care sunt motivele pentru care pacientii de la Colentina stau in frig. Nu era o problema de la RADET, am verificat personal, ci era o problema interna, de lipsa de management, de inexistenta unei revizii care se face intotdeauna inaintea sezonului rece.

Sase luni de zile toti conducatorii de institutii din conducerea primariei au avut timp sa demonstreze ca isi fac datoria fata de oameni. Trebuiau sa inteleaga ca au drepturi, dar si obligatii. Azi dimineata (luni - n.r.) am semnat dispozitia pentru demiterea managerului de la Spitalul Colentina pentru asigurarea conditiilor decente, normale pentru toti pacientii. La fel se va intampla cu orice manager care nu isi respecta contractul si care considera ca poate sa faca ce doreste fata de cetateni. Nu pot sa tolerez astfel de atitudini.

Atata vreme cat toata lumea munceste intr-o directie, si le multumesc celor care si-au facut treaba, unii sunt supereroi, adica fac ce stiau ei dinainte. Nu mai merge. Azi l-am demis pe cel de la Colentina. Maine, daca cineva dovedeste ca nu isi respecta obligatiile, pleaca acasa asa cum a facut si ce de la RATB, care a lasat situatia dezastruoasa", a declarat primarul general al Capitalei.

Gabriela Firea a mai anunţat că, luni seară, autorităţile vor decide dacă prelungesc măsura de a suspenda cursurile în creşe, grădiniţe şi şcoli şi pentru ziua de miercuri. Potrivit informaţiilor primite de la meteorologi, de marţi se întorc ninsorile, iar temperaturile se vor menţine scăzute, astfel că în Capitală va fi emis un cod portocaliu de ger.

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat luni dimineaţă un comandament de iarnă la sediul instituţiei, în contextul unei atenţionări meteo de ger, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie. Astfel, la Primăria Capitalei vor ajunge, luni, primarii de sector, firmele de salubrizare, reprezentanţii RATB şi RADET şi cei de la Administraţia Străzilor. Autorităţile vor lua măsuri pentru zilele următoare, în contextul în care, pe lângă ger, de marţi revin şi ninsorile.

În prezent, în Capitală nu sunt probleme majore în privinţa traficului.

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, sâmbătă, că operatorii de salubritate care nu și-au făcut datoria în aceste zile în ce privește realizarea deszăpezirii riscă să își piardă contractele, chiar dacă acestea au fost încheiate pentru 15-20 de ani.

Etichete: Colentina, comandamentul de iarna, demitere manager spitalul colentina, Primăria Capitalei, Spitalul Colentina

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE