Comandament de iarnă la PRIMĂRIA CAPITALEI. PROGNOZA METEO ANM: Depuneri de polei şi ninsoriPrimarul Capitalei, Gabriela Firea, a convocat un comandament de iarnă la Primăria Capitalei, de la ora 15.00, urmare a fenomenelor meteorologice înregistrate încă de duminică în București. La această oră este în vigoare o informare meteorologică de lapoviţă şi ninsoare, cu depunere de polei în special în sudul ţării, valabilă până marţi seară.

Comandament de urgenta la PMB
Comandament de urgenţă la PMB

"Având în vedere fenomenele meteo înregistrate în Capitală și avertizările emise de meteorologi, Primarul General, Gabriela Firea, a convocat un comandament astăzi la ora 15:00, la sediul PMB", potrivit unui anunț transmis de Primăria Capitalei.

Ploaia îngheţată, un fenomen mai puţin obişnuit, a căzut duminică în Bucureşti. Fenomenul cunoscut şi sub denumirea de "freezing rain" reprezintă un real pericol pentru traficul rutier, dar şi pentru pietoni, avertizează Poliţia.

PROGNOZA METEO BUCURESTI 19.03.2018 ORA 08 - 20.03.2018 ORA 08

Vremea va fi deosebit de rece, astfel temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minima va fi de -4...-3 grade.
În cursul zilei, trecător se vor semnala precipitații slabe, mai ales sub formă de lapoviță, favorizând producerea poleiului.
Noaptea, precipitațiile vor deveni moderate cantitativ și treptat vor predomina ninsorile, astfel până în dimineața zilei de marți se poate depune strat de zăpadă. Vântul va sulfa în general moderat, cu unele intensificări în cursul nopții, de
până la 45 km/h.

PROGNOZA METEO BUCURESTI 20.03.2018 ORA 08 - 21.03.2018 ORA 08
Vremea se va menține deosebit de rece; temperatura maximă va fi de 0...1 grad, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -4 grade. În cursul zilei va ninge moderat cantitativ și se va depune strat de zăpadă. Temporar vântul va mai prezenta intensificări, cu viteze în jur de 45 km/h.

Conducătorilor auto li se mai recomandă să adapteze maniera de condus la specificul suprafeței carosabile, să evite frânările și accelerările bruște, să păstreze o distanță suficientă față de autovehiculul din față, astfel încât să poată opri în siguranță, în situația în care acesta încetinește sau oprește brusc.

Totodată, pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric și numai după ce sunt siguri că intenția lor de a traversa a fost observată de către șoferi. Cei angajați în traversarea străzii trebuie să țină cont că distanța de frânare a autovehiculelor se mărește considerabil, în condiții de carosabil alunecos, transmit reprezentanții Brigăzii Rutiere.

PROGNOZA METEO. Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), începând de luni dimineaţă, de la ora 6.00, până marţi la ora 21.00, vor fi precipitaţii mai ales sub flormă de lapoviţă şi ninsoare în aproape toată ţara. În jumătatea de sud a ţării şi la munte, ninsorile vor fi în general moderate cantitativ, însă se va semnala polei în special în sud, iar vântul va avea intensificări.

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Ger năprasnic, ninsori şi viscol în mare parte din ţară
Vremea se va menţine deosebit de rece toată săptămâna, mai ales în regiunile extracarpatice, precizează meteorologii, astfel că se vor înregistra temperaturi cu peste 10 - 15 grade mai coborâte decât valorile normale pentru această perioadă. Temperaturile de pe timpul nopţii vor fi negative.

Etichete: comandament de iarnă, pmb, Primăria Capitalei, vreme bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE