Comandament de iarnă PMB: Mii de persoane mobilizate, peste 1.000 de utilaje pregătiteVINE IARNA în BUCUREŞTI. Primarul Capitalei a anunţat, luni, la comandamentul de iarnă, că autorităţile locale sunt pregătite de vremea rea, precizând că au fost mobilizate 3.200 de persoane care să lucreze cu cele o mie de utilaje disponibile. Gabriela Firea a precizat că vor acţiona şi 20 de maşini de topit zăpada.

Iarna din 1929- Cismigiu
Iarna din 1929- Cismigiu
Foto: http://www.fotoshooting.ro/

VINE IARNA în BUCUREŞTI.  Edilul a anunţat că instituţia are la dispoziţie 14.500 tone de material antiderapant.

Firea a cerut responsabililor să aibă în vedere ca persoanele fără adăpost să fie duse în centrele speciale, iar poliţiştilor să se ocupe de problema traficului, context în care edilul a precizat că : "Rablele Europei au ajuns la noi, la Bucureşti. Încercăm identificarea unor soluţii".

VINE IARNA în BUCUREŞTI.  Robert Negoiţă a anunţat că în Sectorul 3 sunt probleme privind salubritatea, precizând că în cursul dimineţii a fost schimbat serviciul de salubritate.

"Speram să nu avem sincope majore, iar societatea care are contract să-şi facă treaba. Repet, situaţia nu este roz la noi, în Sectorul 3", a spus Robert Negoiţă, potrivit Mediafax.

"Ziua în amiaza mare gunoaiele sunt lângă stâlp. Am văzut asta astă-vară la Romană, Universitate, Unirii, la 30 de grade. Nu este normal aşa ceva într-o capitală europeană. De aceea, nu vreau să facem rabat la bani pentru aceasta iarnă. Printr-un efort comun trebuie să realizăm o deszăpezire exemplară. Nu vom pleca în concediu, vom face comandamente în fiecare zi. Iarna trecută, în a doua parte, am acţionat exemplar. Nu vreau să aud că vi s-au blocat muncitorii în nu ştiu ce comună. Trebuie cazaţi în Bucureşti ca oraşul să nu mai aibă de suferit. Anul acesta mergem până la reziliere de contracte pentru cei care nu înţeleg că nu ne putem juca cu vieţile oamenilor", a declarat Gabriela Firea.

VINE IARNA în BUCUREŞTI.  În Sectorul 4, pe şoseaua Berceni, vor fi montate parazăpezi, a anunţat edilul.

În ceea ce priveşte serviciile de ambulanţă, directorului serviciului susţine că s-au făcut toate dotările necesare, fiind probleme cu maşinile utilizate, din cauza vechimii.

"Suntem în procedura să achiziţionăm 100 de ambulanţe. Sperăm să vină cât mai repede", a replicat Firea.

Referitor la transportul în comun, şeful RATB susţine că sunt în plus o sută de maşini, comparativ cu anii trecuţi, fiind necesară achiziţionarea de tramvaie.

Etichete: comandament de iarnă, pmb, Primăria Capitalei, vine iarna in Bucuresti

0/4 COMENTARII
Igorrot
02 dec 13:23
+0
VOTURI
-0
Непогода песок на обуви
Если вы хотите чистоты в поликлинике используйте мешки для мусора,
не дорогие крепкие мешки для мусора
смотрите тут ===> КАЧЕСТВЕННЫЕ НЕДОРОГИЕ МЕШКИ ДЛЯ МУСОРА
Igorrot
01 dec 22:36
+0
VOTURI
-0
Ненастье сырость под ногами
Заходите в спорткомплекс одеваете бахилы и все чисто,
не дорогие крепкие бахилы
смотрите тут ===> КАЧЕСТВЕННЫЕ НЕДОРОГИЕ БАХИЛЫ
Eugen
28 nov 12:25
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148.https://petitieonline.net/petitie/22226144.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de linie de tramvai modernizată!Să ne unim în rugăciune pentru Gabriela Firea să reușească să aducă Metrorex în subordinea municipalității!
LUCRU LA DOMICILIU
27 nov 21:17
+0
VOTURI
-0
Oferta noua lucru pe net exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE