Comercianții ilegali din Piața Unirii, amendați de jandarmii bucureșteni. Marfa a fost confiscatăLuni, în jurul orei 22.00, în urma unei acţiuni în zona Pieţei Unirii din Capitală, jandarmii bucureşteni au depistat mai multe persoane care comercializau diferite produse fără a avea documente legale care să ateste provenienţa lor.

Comerciantii ilegali din Piata Unirii, amendati de jandarmii bucuresteni. Marfa a fost confiscata
Comercianții ilegali din Piața Unirii, amendați de jandarmii bucureșteni. Marfa a fost confiscată
Foto: metropotam.ro

Bunurile respective erau expuse la vânzare pe spaţiul public şi oferite trecătorilor din zonă de vânzători ambulanţi care nu îndeplineau condiţiile legale desfăşurării acestor acte de comerţ stradal.

În urma acţiunii jandarmii au sancţionat patru comercianţi ambulanţi pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12 din 1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite cu amenzi în valoare totală de 2500 de lei iar bunurile, în valoare de aproximativ 11.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

Jandarmeria Capitalei va desfăşura astfel de acţiuni şi în perioada următoare şi recomandă cetăţenilor să nu încurajeze comerţul cu astfel de produse şi să nu cumpere bunuri a căror provenienţă este îndoielnică.

Etichete: Bucureşti, comercianți ilegali, Jandarmeria, marfă confiscată, Piaţa Unirii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE