Comisar-şef din cadrul Poliţiei Capitalei, trimis în judecată de DNA, pentru luare de mităUn comisar-șef în cadrul Secției 11 Poliție din Bucureşti a fost trimis în judecată de DNA, pentru luare de mită. Acesta a fost prins în flagrant în timp ce lua mită 190 de lei.

Comisar-sef din cadrul Politiei Capitalei, trimis in judecata de DNA, pentru luare de mita
Comisar-şef din cadrul Poliţiei Capitalei, trimis în judecată de DNA, pentru luare de mită
Foto: stradadebuzau.ro

Potrivit unui comunicat de presă remis B365.ro de DNA, procurorii Secţiei de combatere a corupţiei au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui MINDINICĂ MIREL-MIȘU, comisar-șef în cadrul Secției 11 Poliție, pentru luare de mită.

"La data de 9 noiembrie 2015, inculpatul Mindinică Mirel-Mișu, comisar șef de poliție și organ de cercetare penală desemnat să efectueze acte de urmărire penală într-un dosar penal al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București, a pretins de la doi denunţători, cercetaţi în dosarul menţionat pentru furt calificat, suma de 500 lei, pentru a-și exercita atribuțiile de serviciu astfel încât cei doi să nu fie trași la răspundere penală.

La data de 11 noiembrie 2015, inculpatul Mindinică Mirel-Mișu a primit de la martorul denunțător suma de 190 lei, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante.

Inculpatul Mindinică Mirel-Mișu a săvârșit fapta în legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu, pentru efectuarea unor acte pe care le putea îndeplini, fiind desemnat, prin rezoluția șefului Biroului de Investigații Criminale, să efectueze urmărirea penală în dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucureşti, cu propunere de a se menţine măsura arestării preventive", se arată în rechizitoriul întocmit de procurorii DNA.

Etichete: comisar-şef, luare de mită, Poliţia Capitalei, trimitere în judecată

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h