Comisia Europeană a deblocat fonduri europene în valoare de 120 milioane euro pentru RomâniaFonduri europene în valoare de circa 120 milioane euro au fost deblocate, după ce Comisia Europeană a hotărât, marți, să reia plățile pentru România în cadrul programelor "Competitivitate Economică" și „Mediu", ambele întrerupte la începutul lunii aprilie 2015.

Comisia Europeana a deblocat fonduri europene in valoare de 120 milioane euro pentru Romania
Comisia Europeană a deblocat fonduri europene în valoare de 120 milioane euro pentru România
Foto: iasiplus.ro

Aproximativ 120 de milioane de euro vor fi transferați autorităților române în perioada imediat următoare, ca urmare a acestei decizii.

"Mă bucur să pot anunța deblocarea acestor plăti și apreciez eforturile depuse de autoritățile române pentru a îmbunătăți sistemele de gestionare și control din cadrul celor două programe. Este important ca autoritățile române s-au implicat în identificarea punctelor slabe și soluționarea problemelor. Îmi exprim speranța că măsurile întreprinse vor reduce semnificativ riscul erorilor și al neregulilor în viitor", a declarat comisarul european pentru politica regională, Corina Crețu, prin intermediul unui comunicat, citat de greateconomy.ro.

Etichete: Comisia Europeană, fonduri europene

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE