Comisia pentru libertăți civile din Parlamentul European va discuta cazul lui Victor PontaCazul premierului Victor Ponta, urmărit penal pentru fapte de corupție, va fi discutat, joi, de Comisia pentru libertati civile (LIBE) a Parlamentului European.

Comisia pentru libertati civile a Parlamentului European va discuta cazul lui Victor Ponta
Comisia pentru libertati civile a Parlamentului European va discuta cazul lui Victor Ponta
Foto: stiridinvest.ro

Presedintele Grupului PPE, Manfred Weber, a cerut in 8 iunie ca situatia premierului Victor Ponta, fata de care s-a cerut inceperea urmaririi penale, sa fie discutata in Parlamentul European, potrivit unui comunicat al conservatorilor europeni, informează hotnews.ro.

"Situatia din Romania este ingrijoratoare. Este inacceptabil ca PSD vrea sa blocheze cercetarile. Directia Nationala Anticoruptie trebuie lasata sa investigheze spre a aduce lumina in cazul acuzatiilor grave aduse lui Ponta", a declart Manfred Weber, citat in comunicat.

Presedintele Parlamentului, Martin Schulz, a propus ca subiectul sa fie discutat in comisia de specialitate (Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne) precum si in Conferinta liderilor grupurilor parlamentare, inainte de a fi discutat in plen.

Etichete: comisie, Parlament European, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE