Compania Blue Air reprogramează cursele București-Bruxelles și retur de miercuriCompania Blue Air reprogramează zborul București - Bruxelles - București de miercuri, având în vedere gradul ridicat de incertitudine referitor la momentul redeschiderii Aeroportului Bruxelles Zaventem.

Compania Blue Air reprogrameaza cursele Bucuresti-Bruxelles si retur de miercuri
Compania Blue Air reprogramează cursele București-Bruxelles și retur de miercuri

Cele două curse vor decola în cursul după-amiezii de miercuri astfel: 0B123 va pleca la 17,05 din București și va ajunge la 19,00 la Bruxelles, iar 0B124 va decola din Bruxelles la 19,45 și va ajunge pe Henri Coandă la 23,30.

"Având în vedere gradul ridicat de incertitudine în privința momentului de redeschidere a Aeroportului Bruxelles Zaventem, compania Blue Air, pentru a reduce la minim disconfortul creat de această situație de forță majoră, își anunță pasagerii care au bilete pentru zborul 0B123/124 București — Bruxelles — București de mâine, 23 martie 2016, că acesta va fi reprogramat în cursul după-amiezii de mâine cu următorul orar de zbor: 0B123 17,05 București — 19,00 Bruxelles și 0B124 19,45 Bruxelles — 23,30 București (toate sunt ore locale)", afirmă compania.

În același timp, Blue Air asigură pasagerilor afectați de aceste schimbări reprogramarea gratuită pentru orice alt zbor operat de companie.

"Rugăm pasagerii, înainte de a se deplasa la aeroport, să verifice situația zborurilor pe conturile de Facebook sau Twitter Blue Air, cât și pe site-urile aeroporturilor de plecare", mai spune Blue Air.

Două explozii au avut loc marți dimineață pe aeroportul din Bruxelles. Deflagrațiile s-au produs în jurul orei locale 8,00 în zona de plecări a aeroportului internațional Zaventem din Bruxelles. Tot marți dimineață, la stația de metrou Maelbeek, din apropierea instituțiilor UE, s-a produs o explozie la ora locală 9.11. 

Etichete: Blue Air, Bruxelles, cursa anulata

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h