Compania care îşi obligă angajaţii să ceară permisiunea pe e-mail şi când merg la toaletăSituaţie inedită la compania franceză Teleperformance. Unii angajaţi ai companiei s-au văzut, joi, obligaţi să solicite o autorizaţie prin e-mail pentru a-şi lua pauză, chiar şi pentru a merge la toaletă, comentează Le Figaro.

Compania care isi obliga angajatii sa ceara permisiunea pe e-mail si cand merg la toaleta
Compania care îşi obligă angajaţii să ceară permisiunea pe e-mail şi când merg la toaletă

Aceasta regula, care vizeaza aproape 140 din cei 400 de salariati ai companiei din orasul francez, se datoreaza utilizarii unui software nou "de gestionare a fluxului de apeluri" numit CAV (call center virtual), la cererea unui client, SFR -Numéricable, a explicat Thierry Godec, delegat CFDT (Confederatia Franceza Democratica a Muncii) al companiei. Teleoperatorii care lucreaza pentru alti clienti nu au aceasta constrangere, scrie incont.stirileprotv.ro.

Cu acest nou software, teleoperatorul care are nevoie de o pauza in convorbirile cu clientii trebuie acum sa solicite permisiunea prin e-mail. Si, indiferent daca este vorba de un motiv profesional, pentru a introduce informatii, sau de unul privat, destinatarul e-mailului, care este liderul echipei sau inlocuitorul lui, este chemat sa isi dea acordul sau nu.

"Exista un mare risc de non-raspuns. Potrivit statisticilor, cadrele (de conducere) nu petrec decat 55% din timpul lor pe calculator. Asa ca daca nimeresti in cele 45 % (cand sefii nu sunt la calculator) si preiei un alt apel care dureaza o ora, iti pierzi mintile", denunta Thierry Godec.

Potrivit Sandrei Coustaty, secretar adjunct al CFTC, citata de France Bleu, unii angajati "au plecat in lacrimi" de la cursul de formare pentru noul software. Domina furia si senzatia de a fi infantilizat.

Un preaviz de greva a fost depus pentru vineri, la ora locala 14.00, pentru a protesta fata de acest program. Comitetul de igiena, siguranta si conditii de munca al companiei s-a reunit joi pentru a discuta despre acest subiect.

Potrivit Le Figaro, presedintele Teleperformance Franta a recunoscut "o eroare de configurare" in software-ul creat la cererea clientului SFR- Numericable, pentru a tine evidenta timpului de prezenta si absenta a operatorilor sai si a asigurat ca defectul a fost reparat.

 


Etichete: anagajati toaleta, angajati Teleperformance, Teleperformance

0/1 COMENTARII
Marius
25 Mar 15:59
+0
VOTURI
-0
Vrei sa câstigi bani în timpul liber? Nimic mai simplu: vino în echipa noastra, studiaza cele 12 lectii
pe care ti le oferim gratis si vei avea instrumentele necesare … SPOR LA TREABA SI LA BANI!!!!
NU îti oferim bani, ci posibilitatea de a munci 2-3 ore pe zi în timpul tau liber, acasa, pentru a câstica bani!
Cautam urgent colaboratori part-time pentru activitati de promovarea electronica a cartilor.
Acest proiect vizeaza si piata americana a cartilor electronice. Oferim contract de comision.
Îti trebuie doar un calculator cu conexiune Internet, cunostinte minime de utilizare PC,
perseverenta si rabdare. Poti câstiga între 100 si 285 EURO înca din prima luna,
sau 25000 EURO înca din primul an. Începe chiar acum trimitand mesajul “Detalii PROIECT”
la una dintre adresele de e-mail: proiect.online_2016@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE