Compania Endava SE EXTINDE la Bucureşti. Cum arată biroul unde joci tenis de masă în pauzăBiroul furnizorului de software şi servicii informatice Endava din Bucureşti, în care lucrează acum în jur de 360 de persoaneurmează să ajungă, în doi-trei ani, la 650 de persoane, ceea ce ar putea duce la o creştere suplimentară a spaţiului de birouri necesar. 

Compania Endava SE EXTINDE la Bucuresti. Cum arata biroul unde joci tenis de masa in pauza
Compania Endava SE EXTINDE la Bucureşti. Cum arată biroul unde joci tenis de masă în pauză

Biroul din Bucuresti al Endava este amplasat in apropiere de statia de metrou Politehnica si are o suprafata de peste 5.000 mp, desfasurati pe patru etaje, compania mutandu-se intr-un spatiu ma mare pentru a sustine extinderea echipei.

„Pentru Bucuresti ne dorim ca echipa sa creasca cu inca 100 persoane in urmatoarele 6 luni, iar de asemenea recrutam si pentru sediul nostru din Pitesti, unde avem acum deja 26 de angajati. Cautam in special persoane care au cunostinte in domeniile Java, .NET, PHP, Mobile Development, Business Intelligence, dar si persoane specializate in anumite tehnologii specifice, precum Message Broker, Ruby, Oracle IAM sau Siebel. Un focus pentru noi raman testarea automata si de performanta, competente de care avem nevoie in majoritatea proiectelor noastre de dezvoltare software sau in proiectele de testare independenta", spune Radu Grosu, delivery director pentru centrul Endava din Bucuresti, citat de wall-street.ro. 

Managerul afirma ca printre avantajele biroului se numara spatiile de lucru cu multa lumina naturala, imbunatatirea fonica, iluminarea LED si un sistem mai bun de aerisire/filtrare aer curat si conditionat. De asemenea, la fiecare etaj sunt cate doua spatii de discutii pentru 2-3 persoane amenajate intr-un stil mai relaxat (POD-uri).

In plus, in pauza de lucru angajatii se pot delecta la o partida de tenis de masa, in acest sens fiind amenajate mai multe sali de jocuri. VEZI AICI CUM ARATĂ BIROURILE ENDAVA UNDE POTI JUCA TENIS IN PAUZA

Etichete: angajari endava, birouri, Endava, tenis de masa

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE