Compania Naţională de Investiţii Rutiere va prelua lucrările la autostrăziProiectele de modernizare a Centurii Sud București și de construcție a ringului II Centura Sud București, a autostrăzilor Sibiu - Pitești și Târgu Mureș - Târgu Neamț - Iași - Ungheni, precum și a drumului expres Ploiești - Buzău - Focșani - Bacău - Pașcani vor fi gestionate de o nouă structură, Compania Națională de Investiții Rutiere, pe care Guvernul o va înființa prin reorganizarea Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale.

Compania Nationala de Investitii Rutiere va prelua lucrarile la autostrazi
Compania Naţională de Investiţii Rutiere va prelua lucrările la autostrăzi

Noua companie va avea un capital social inițial de 50 de milioane de lei, subscris și integral vărsat în numerar de stat în calitate de acționar unic, și va funcționa sub autoritatea Ministerului Transporturilor, potrivit profit.ro.

Personalul noii companii va fi angajat numai prin concurs.

Guvernul justifică înființarea unei companii distincte pentru gestionarea infrastructurii rutiere ca soluție de evitare a întârzierilor în derularea proiectelor finanțate din fonduri europene și a pierderii unor sume importante de bani din bugetul Uniunii Europene.

Etichete: autostrazi romania, CNADNR, Compania Naţională de Investiţii Rutiere, lucrări autostrăzi

0/1 COMENTARII
zzz
12 Aug 10:00
+0
VOTURI
-0
ce smecheri ... trebuie sa aiba zeci de oameni in fucntii de conducere platite bine ... si ghici cine va ajunge pe asemenea posturi ? O mizerie ... in loc sa fie mult mai putin si cu o organigrama simpla aleg sa ascunda cat mai mult afacerile de "familie".

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE