Compania RCS&RDS, amendată cu 10.000 de lei pentru că a aplicat un tarif mai mare decât cel maximRCS&RDS a fost amendata cu 10.000 de lei de ANCOM pe motiv ca nu si-ar informat corect si complet abonatii despre tarifele aplicabile pentru transmiterea de SMS-uri catre numarul scurt intern 1872, in cadrul unui concurs, dar si pentru ca a aplicat un tarif mai mare pentru mesajele trimise la numarul cu pricina.

Compania RCS&RDS, amendata cu 10.000 de lei pentru ca a aplicat un tarif mai mare decat cel maxim
Compania RCS&RDS, amendată cu 10.000 de lei pentru că a aplicat un tarif mai mare decât cel maxim
Foto: gandul.info

Este vorba de concursul 'Castiga premii cu viteza 4G de la Digi Mobil si Pro FM!', informeaza hotnews.ro.

Amenda a fost data si pentru ca a aplicat un tarif mai mare decat cel maxim reglementat pentru aceasta categorie de numere.

Luna trecuta, RCS&RDS a mai luat o amenda de 10.000 de lei de la ANCOM, pentru ca ar fi refuzat portarea in propria retea pe cartela a numerelor care functionau pe baza de abonament in alte retele.

RCS&RDS a fost, de asemenea, obligat sa restituie integral abonatilor participanti la concurs diferenta dintre costul suplimentar tarifat pentru transmiterea de SMS-uri catre numarul scurt intern 1872 si tariful pe care ar fi trebuit sa il incaseze pentru prestarea acestor servicii, conform reglementarilor ANCOM.

Etichete: amendă, ANCOM, RCS RDS

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE