Compania Ryanair lansează o nouă rută din București. Un bilet costă 25 de euroRyanair anunță o nouă rută din București, către Bristol, pe lângă cele trei noi rute anunțate către Atena, Timișoara și Berlin.

Ryanair anunta o noua ruta din Bucuresti, catre Bristol, pe langa cele trei noi rute anuntate catre Atena, Timisoara si Berlin.
Ryanair anunță o nouă rută din București, către Bristol, pe lângă cele trei noi rute anunțate către Atena, Timișoara și Berlin.
Foto: realitatea.net

Calendarul Ryanair pentru Iarna 2016 București va aduce:

  • 1 nouă rută către Bristol (1 x săptămână)
  • 3 noi rute de iarnă: Atena (1 x zi), Timișoara (2 x zi) & Berlin (2 x zi)
  • Mai multe zboruri către: Bruxelles (9 săptămânale), Milano M (zilnic) & Dublin (5 săptămânale)
  • 12 rute în total
  • 104 zboruri săptămânale
  • 1.55 milioane de clienți anual (+750,000)
  • 1,150* locuri de muncă.

"Suntem încântați să anunțăm lansarea unei noi rute din București către Bristol, cu serviciu săptămânal, ca parte a calendarului nostru de Iarnă 2016 București, extins semnificativ, și care mai include 3 noi rute către Atena, Timișoara și Berlin. Această rută nouă este ideală atât pentru clienții care călătoresc în interes de afaceri cât și pentru cei de plăcere, iar Ryanair va continua să dezvolte numărul de destinații, traficul și locurile de muncă, în București. Pentru a sărbători noua noastră rută din București, scoatem la vânzare locuri la prețuri începând de la doar €24.99 pentru rezervări până Luni, 16 Mai, și călătorii în Noiembrie și Decembrie.", a declarat Denis Barabaș, Sales and Marketing Executive al Ryanair pentru România pentru antena3.ro

Etichete: bristol, bucuresti bristol, ryanair

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE