Companii de top din turism, finanțe-bănci și IT fac angajări la RAU JOB FAIR 2014Companii de top din domeniile turism, finanțe-bănci, IT și juridic oferă joburi și conultanță în carieră la RAU JOB FAIR 2014, un eveniment care își propune creşterea gradului de angajabilitate şi consolidarea competenţelor şi abilităţilor profesionale ale studenţilor şi masteranzilor.

Companii de top din turism, finante-banci, IT si juridic fac angajari la RAU JOB FAIR 2014
Companii de top din turism, finanțe-bănci, IT și juridic fac angajări la RAU JOB FAIR 2014

Companii precum IBM, HP, Microsoft, Bitdefender, BRD, JTI, Intercontinental, Marriott sau Ibis oferă joburi și conultanță în carieră la RAU JOB FAIR 2014.

Evenimentul este organizat de către masteranzii anului II AAT (Facultatea de Economia Turismului Intern și Internațional), în colaborare cu Clubul Studenților din Universitatea Româno-Americană (CS-URA), Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră (C.C.O.C.) și Departamentul de Comunicare și PR din URA.

Evenimentul, ce va avea loc pe data de 13 mai 2014, în intervalul 10:00-17:00, va cuprinde pe lângă activităţile clasice de recrutare şi selecţie, desfăşurarea în paralel a unor workshop-uri tematice, menite să crească vizibilitatea evenimentului în raport cu aşteptările studenţilor, masteranzilor şi absolvenţilor, dar şi a potenţialilor angajatori. Mai multe detalii aici.

Etichete: angajări, it, job, locuri de muncă, turism

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h