Competiție de ciclism „Educație Rutieră-Cupa DHS”, în Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4Vineri, 13 mai a.c., în intervalul orar 14.00 - 18.00, Parcul Lumea Copiilor va găzdui faza județeană - ediția 2016 a concursului național „Educație Rutieră - Cupa DHS”, competiție de ciclism, cuprinsă în Calendarul Activităților Extrașcolare ale Ministerului Educației Naționale.

Competitie de ciclism „Educatie Rutiera-Cupa DHS”, in Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 (Foto bikefm.ro)
Competiție de ciclism „Educație Rutieră-Cupa DHS”, în Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 (Foto bikefm.ro)

Astfel, cei aproximativ 100 de elevi din clasele V-VIII ale școlilor gimnaziale din Sectorul 4, dar și din alte sectoare ale Capitalei, vor pedala după reguli bine stabilite, dovedindu-și îndemânarea pe bicicletă.

Concurenții vor susține atât o probă teoretică, reprezentând chestionare de legislație rutieră, cât și una practică, de parcurgere a unui traseu cu bicicleta în poligonul tehnico- aplicativ.

Acest proiect educațional are la bază încurajarea spiritului de competiție în rândul tinerilor, promovând totodată, prin mişcare, un mod de viaţă sănătos, dar şi educând, în scopul prevenirii producerii accidentelor de circulaţie, prin însuşirea corectă a regulilor de circulaţie şi respectarea acestora, informează administraţia locală a Sectorului 4 într-un comunicat. 

Etichete: Competiție de ciclism, Parcul Lumea Copiilor, Sectorul 4, vineri, „Educație Rutieră-Cupa DHS”

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h