Competiție foto dedicată tinerilor, organizată de Ambasada Olandei în RomâniaAmbasada Olandei în România invită tinerii să se înscrie în competiția foto „ÎmprEUnă”, adresată tinerilor de cel mult 32 de ani interesați de valorile europene și pasionați de fotografie.

Competitie foto dedicata tinerilor, organizata de Ambasada Olandei in Romania
Competiție foto dedicată tinerilor, organizată de Ambasada Olandei în România
Foto: nlembassyromania.wix.com

Aflată sub egida Președinției olandeze a Consiliului Uniunii Europene și organizată de Ambasada Olandei în România, Competiția foto „ÎmprEUnă” îi provoacă pe participanți să arate, printr-o fotografie, ce înseamnă pentru ei Europa.

"Care este, din punctul tău de vedere, imaginea care surprinde cel mai bine și mai creativ, ideea de Europa, locul în care ne regăsim cu toții – cu valorile noastre, cu gândurile și visurile noastre? Ce este pentru tine Europa, cu adevărat? Înscrie-te și încarcă o fotografie originală până cel târziu în data de 15 mai 2016, ora 23:59, aici.", îndeamnă organizatorii.

 Toate imaginile intrate în concurs vor fi publicate în galeria foto a competiției, iar un juriu alcătuit din figuri publice din mediul cultural, artistic, academic și de afaceri va alege cele mai bune 20 de fotografii, care vor face parte dintr-o expoziție specială organizată de Ambasada Olandei. De asemenea, juriul va acorda trei premii, astfel:

  • Premiul I – un aparat foto profesional 
  • Premiul al II-lea – un curs de fotografie
  • Premiul al III-lea – un album foto

Premiile vor fi înmânate de E.S. doamna Ambasador Stella Ronner-Grubačić.  

Mai multe informații, aici.

Etichete: ambasada olanda, competite, foto

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h