"POST CONFISCAT": COMUNICAT AL ANTENA 3. MIHAI GÂDEA cu ochii în lacrimiMIHAI GÂDEA a citit, în direct, la ANTENA 3, un comunicat lacrimogen al echipei de la televiziunea de știri. Antena 3 derulează un proces de "sanctificare" și prezintă decizia judecătorilor ca o "încercare de a închide postul de televiziune". Mircea Badea afirmă că "Dan Voiculescu este deținut politic, iar Antena 3 este suprimată politic" și spune că va ieși în stradă pentru a-l susține pe Voiculescu.

Mihai Gadea: "Ne puteti lichida pe toti cei din Antena 3, dar nu ne vom opri"
Mihai Gâdea: "Ne puteţi lichida pe toţi cei din Antena 3, dar nu ne vom opri"

UPDATE Mircea Badea - "Eu aș vrea să fac emisiune chiar de la Rahova. Cred că decorul de la penitenciarul Rahova este foarte potrivit pentru emisiunea mea". Emisiunea "Subiectiv" ar putea fi realizată de la Nana, spun jurnaliștii Antena 3.

"Antena 3 e aici" - adresă de mail creată în ziua anunțării sentinței din dosarul ICA în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Jurnaliștii Antena 3 se laudă că au primit peste 1800 de mailuri în câteva ore. Jurnaliștii citesc în direct mesajele telespectatorilor la emisiunea lui Mihai Gâdea.

Invitații emisiunii "Sinteza zilei" sunt chiar jurnaliștii trustului Intact care disecă hotărârea judecătorilor și susțin că miza procesului a fost să "închidă" Antena 3 și Antena 1.

"Este seara în care ne-am decis că Antena 3 nu îşi poate permite nici să clacheze. Nu îşi poate permite decât să reziste (...) Oameni absolut nevinovaţi sunt duşi în penitenciar. Este totuşi fără precedent o decizie de felul acesta care e atât de clară în opinia mea, că este o revanşă a lui Băsescu Traian împotriva acestui trust de presă care şi-a permis să îl critice în aceşti ani de zile (...). Nu ne vom lăsa! Dacă e nevoie, emitem din stradă", a spus Mihai Gâdea, vineri seară, la Antena 3.

Jurnaliștii Antena 3 titrează "Antena 3 confiscat de Kovesi". Mihai Gâdea afirmă că scopul instanței a fost de fapt închiderea Antena 3 și Antena 1.  DNA trebuie să confiște cele două sedii, iar Laura Codruța Kovesi este însărcinată direct să facă această confiscare, spun jurnaliștii Intact.

19:20 Mihai Gâdea a apărut cu ochii în lacrimi la emisiunea Oanei Grecu, în timp ce aceasta prezenta sediul Antena 3 ce urmează să fie confiscat pentru recuperarea prejudiciului din dosarul ICA. "Au început să se strângă oamenii în fața Antenei 3", a declarat Gâdea. 

"Antena 3 - POST CONFISCAT", postul de televiziune Antena 3 titrează că este "POST CONFISCAT", după ce judecîtorii au decis sechestru confiscator pe averea lui Dan Voiculescu.

Jurnaliștii de la Intact consideră că "Antena 3" nu are nicio legătură cu dosarul ICA și titrează de azi "Antena 3 - POST CONFISCAT". 

"Aici nu e vorba doar de 12 persoane, cu toate ca atunci cand vorbim despre o singura persoana este important. Miza din spatele acestor persoane este Antena 3. Vedem de ce este in stare acest regim, cat de departe, cat de abrupt si cat de pe fata poate sa mearga. Aceasta masura dispune confiscarea sediului Antenei 3. Daca cineva avea vreun dubiu, cred ca in momentul de fata este atat de straveziu, este atat de clar", a afirmat vineri Mihai Gadea, directorul general al Antena 3, la scurt timp dupa anuntarea sentintei in dosarul ICA.

"În momente de felul acesta, onestitatea este singurul lucru care contează. Nu suntem nici zmei, nici Dumnezei, nici nu putem să facem minuni, lucruri pe care oamenii nu le pot face. Dacă au decis să confiște sediul Antena 3, poate avem nevoie de dvs, poate vom avea nevoie să putem transmite din curtea unui dintre dvs.
Singuri este posibil să fim învinși!
Astăzi a venit această decizie, în câteva ore poate veni altă decizie.", a spus Mihai Gâdea la Antena3.

Gadea a citit un comunicat oficial de presa care prezinta pozitia companiei care editeaza postul de televiziune.

Citiți mai jos comunicatul ANTENA 3, citit LIVE DE MIHAI GÂDEA, după condamnarea lui DAN VOICULESCU la 10 ani de închisoare cu executare. 

COMUNICAT ANTENA 3: 

"Astăzi, 8 august 2014, s-a consumat una dintre cele mai hidoase manifestări ale regimului de abuz şi represiune care încă sufocă România. 12 oameni, cu chip, nume, suflet, familie, au fost aruncaţi în închisoare în urma unui dosar şi a unui proces construite pe fals, pe temeiuri politice şi alimentate cu ură şi dorinţă oarbă de răzbunare.

Noi, jurnaliştii postului de televiziune Antena3, cea mai puternică şi credibilă instituţie de presă din România, ne asumăm să facem aceste afirmaţii tranşante în legătură cu sentinţa pronunţată astăzi de doi judecători ai Curţii de Apel Bucureşti tocmai pentru că experienţa şi probitatea profesională ne dau competenţă în a spune că acest dosar, generic denumit "Telepatia", reprezintă cea mai gravă şi transparentă formă de dictat politic în justiţie.

Ţinta acestei operaţiuni de execuţie publică a 12 oameni a fost de la început şi până la capăt fondatorul trustului de presă care deţine în clipa de faţă poziţia numărul unu pe piaţa media din România. Profesorul Dan Voiculescu a fost obiectivul direct al celor care, de la Palatul Cotroceni şi din palate ale justiţiei, au plănuit şi executat această condamnare de tip bolşevic.

Ţinta finală a fost şi este împiedicarea jurnaliştilor trustului Intact, în special a echipei redacţionale a postului Antena3, să îşi continue anchetele jurnalistice, să furnizeze informaţii corecte şi opinii tăioase, să caute şi să prezinte milioanelor de telespectatori care ne privesc zilnic, ADEVĂRUL!, pentru că adevărurile rostite de noi zi de zi, clipă de clipă, sunt cele care au îndreptat nedreptăţi, au stopat abuzuri cumplite, au salvat vieţi. Adevărul în slujba căruia s-au pus jurnaliştii Antena3 şi ai trustului fondat de profesorul Dan Voiculescu este cel care a zguduit clasa politică ori de câte ori dezvăluirile noastre despre fapte scandaloase de corupţie ieşeau la iveală. Adevărul şi dorinţa de a respecta principii şi valori precum demnitatea şi curajul au fost de fiecare dată motivele pentru care am continuat să ne facem meseria în beneficiul milioanelor de oameni care ne-au investit cu încrederea lor, fără a ţine cont de ameninţările, presiunile, atacurile venite din exterior.

Abuzul judiciar și politic pe care îl vedem astăzi îi are ca victime directe pe profesorul Mencinicopschi, pe doamna Vica, pe domnii Petre, Voiculescu, Sandu şi ceilalţi 7 oameni nevinovaţi. Acum câteva zile abuzul o lovea şi o smulgea din casă cu mascaţii pe doamna Maria de la Rădăuţi. Mâine, oricine din această ţară ar putea fi victimă a acestor manifestări scelerate ale unui regim care şi-a pierdut complet controlul. Tocmai pentru că nu vrem ca astfel de fapte cumplite să se repete la nesfârşit, noi rămânem să ducem până la capăt bătălia cu nedreptăţile, ticăloşia, derapajele dictatoriale, spre a-i apăra pe toţi cei fără de apărare. "Antena 3 e aici" nu e doar un slogan. Este şi rămâne chemarea pentru a-i aduna pe toţi cei care nu tolerează să fie călcaţi în picioare, să le fie ameninţată libertatea, să le fie băgat pumnul în gură. Antena 3 e aici pentru fiecare dintre noi, pentru fiecare om onest şi demn.

Veniţi alături de noi şi vom putea învinge abuzul!
Jurnaliştii Antena3"

Etichete: antena 3, condamnat, cu executare, Dan Voiculescu, închisoare

0/59 COMENTARII
druga claudia
18 sep 07:44
+0
VOTURI
-0
Am nevoie de ajutorul vostru.Sunt o mama singura,nu e vorba de bani,va multumesc anticipat.
beby
10 aug 22:00
+0
VOTURI
-0
nu stiu voi aveti creer sau vi la spalat voiculescu sau va drogati
beby
10 aug 21:57
+0
VOTURI
-0
cuvica dute ma la dezalcolizare pana nui prea tarziu pacat ca se nasc geni ca tine
beby
10 aug 21:28
+0
VOTURI
-0
rusine sa va fie ati batut oameni pe strada ca mineri numai pentru datoria voastra pentru voiculescu pe care il slugariti cu stoicism am vazut pe post la voi post confiscat as vrea sa vad post desfintat pentru totdeauna mie sila de voi nemernicilor de cea mai joasa speta slugilor
Elena
10 aug 16:25
+0
VOTURI
-0
Dar banii unde sant ,locurile de munca unde sant ,petrolul unde e?????
Ioan
10 aug 12:04
+0
VOTURI
-0
Ioooaneee... Gramatica masii...

spune-ti zice-ti sunte-ti
SPUNETI, ZICETI, SUNTETI... E persoana a treia plural, mama masii de persoana. Se scrie legat!

Trebuie sa pui liniuta aia nenorocita cand e o constructie de forma "spune-ti problema"...

Mars inapoi la scoala, agramatule, si lasa politica pentru oamenii mari!
Voi sunteti aia care decideti viitorul tarii asteia? Vai de noi!
ioan podar
10 aug 11:44
+0
VOTURI
-0
dar de patronul vostru care a furat de ce nu spune-ti nimic . de ce ii luati apararea daca zice-ti ca sunte-ti un post de stiri independent . daca sunte-ti asa buni ziaristi de ce va e frica de voiculescu . o tot dati cu basescu daca a furat sa plateasca si el si fratele lui dar fiti cinstiti . dar cum sa fiti cinstiti ca toti mancati din palma lui voiculescu . mai ales badea si gadea . imi pare rau de voi toti pupincuristi de la ANTENE .SUNTE-TI JALNICI .
daniela
09 aug 18:54
+0
VOTURI
-0
cine dracu a spus ceva de inchiderea postului? sunteti chiar imbecili?
Romeo
09 aug 18:07
+0
VOTURI
-0
antena3 este postul poporului ROMAM ne-am saturat de mincuna coruptie au distrus aceastra tara
eugenia
09 aug 15:18
+0
VOTURI
-0
Multumim Domnule Basescu,DNA-ul sa-si faca in continuare treaba nu tineti cont de latratul Antenelor!!!
Florin
09 aug 13:38
+0
VOTURI
-0
Doamna Diana Chis din Baia Mare, respectuos v-aș ruga să vă scoateți capul din fund și să-mi spuneți și mie care-i legătura dintre condamnarea patronului A3 și închiderea aceleiași televiziuni.
Patronul a fost închis pentru anumite fapte, care nu au legătură cu funcționarea postului. Lăsați angajații A3 să plângă de milă patronului, că-s plătiți bine de tot, și începeți să gândiți.
Antena 3 poate închiria același spațiu și poate funcționa în continuare. Că ei consideră, probabil, că-s „cea mai bună televiziune de știri” și merită spațiu fără chirie, e problema lor și a celor care-i cred.

Mie nu-mi dă nimeni spațiu în chirie gratis. Și nimănui altcuiva. De ce A3 trebuie să fie mai cu moț? Să-și închirieze sediul cu acte în regulă și nimeni nu va avea nimic de comentat.

Florin, cetățean din ȚARA MEA
Diana Chis
09 aug 12:52
+0
VOTURI
-0
Cum este posibil ca dupa un sfert de veac de democratie , sa ne intoarcem in urma cu trei sferturi de veacuri !!!... Istoria a demonstrat ca toate dictaturile sunt la fel si folosesc aceleasi arme de opresiune ... Diana Chis , Baia Mare - un cetatean din TARA MEA ...
Diana Chis
09 aug 12:39
+0
VOTURI
-0
Cum este posibil ca dupa un sfert de veac de democratie , sa ne intoarcem in urma cu trei sferturi de veacuri !!!... Istoria a demonstrat ca toate dictaturile sunt la fel si folosesc aceleasi arme de opresiune ... Diana Chis
gyorkieugen
09 aug 11:20
+0
VOTURI
-0
A3 poate inchiria spatiul in situatia in care el intra in administrarea guvernului, iar Dna nu mai poate gasi chiar nici un nod in papura. Astfel A3 ramane pe loc cu titlul de chirias.
cornel popovici
09 aug 11:02
+0
VOTURI
-0
..pina la urma urmei Voiculescu a inceput capania din media impotriva lui Basescu si a familiei lui. Si sa fim sinceri avind in vedere ,,cadenta,, emisiunilor din ultimul timp dedicate acestui scop ne putem da seama foarte usor ca si-a folosit toate resursele pentru acest scop . Dar toate s-au intors impotriva lui iar pretul pe care il plateste este mare s-au nu chiar asa de mare .Problema care rezulta din tot,, gunoiul,, mediatic este ca oamenii din popor isi vor pierde curajul sa-si exprime liber OPINIILE
Mihaela
09 aug 10:58
+0
VOTURI
-0
in sfarsit, justitia a mai castigat o batalie impotriva oligarhiei mafiote fost securiste. Salut aceasta victorie, mult asteptata ! Intrebarea e , de nu ati actionat, fratilor de mai demult?
Florin
09 aug 09:36
+0
VOTURI
-0
După cum bine observa și Refor, e îngrijorător de cât prost vorbesc unii limba română pe aici... Măi fraților, lăsați naibii televizorul, indiferent de post, și mai deschideți niște cărți de gramatică! E rușinos să spui că ai o vârstă care-ți permite să faci politică dar să te exprimi ca ultimul retardat...

Și de unde și până unde Antena 3 POST CONFISCAT? Doar terenul a fost confiscat. Antena 3 se poate muta pe alt teren sau poate face un nou contract de închiriere cu noul proprietar al terenului.
Cine a zis că se închide televiziunea aia? Cei de la Antena 3?
daniela
09 aug 08:42
+0
VOTURI
-0
hai sa spunem asa ,,d-le presedinte iti este fricaaaaaaaaaaa,,nu este nevoie sa faceti alte valuri vin ale d-voastra,iar la ultima iesire pe post nu era rasul d-voastra,noi cetatenii care traim de la salariu la salariu nu uitam de d-voastra ,de fratele d-voastra de fetele d-voastra nu ne puteti spala creierul
elena
09 aug 08:33
+0
VOTURI
-0
Socant ne-am intors la Comunism nu pot sa cred ca o Tara Europeana se ininpla inca asemenea abuzuri Comuniste ce simnt e putin spus revolta si greata fata de sistemul actual ,vor sa puna cenzura libertatea cuvantului
Refor
09 aug 05:49
+0
VOTURI
-0
Exemple: beby, gogo.
Ce aţi învăţat la şcoală? Sau, mai bine zis, ce şcoală aţi terminat?
Refor
09 aug 05:41
+0
VOTURI
-0
Voi, cei care scrieţi aici, mulţi sunteţi semianalfabeţi.
E chiar îngrijorător.
adriana
09 aug 04:48
+0
VOTURI
-0
SINTEM UN POPOR DE RUSINE CU UN PRESEDINTE CA BASESCU MIE SILA DE EL IL URASC SI NU IMI DORESC DECIT CEEA CE A PRIMIT SI CEAUSESCU .RUSIINE BASESCULEEE SI DUTE CU VAPORUL DDEPARTE DE ROMANIA LASANE SA TRAIM SA NE CRESTEM COPII AICI IN TARA NOASTRA NU PRINA TARI STRAINE SLUGI LA ALTI PENTRU O BUCATA DE PAINE ,CEEA CE AICI IN TARA MEA NU O GASESC RUSINE .ADRIANA ARAD
adriana
09 aug 04:37
+0
VOTURI
-0
Nu va lasati mergeti inainte ,basescu va cadea pentru ca noi poporul sintem uniti si nu vom mai lasa sa fim bajocoriti si mintiti va rog va vrem mereu in casele noastre va vrem aproabe de noi ,capul sus si nu va lasati calcati in picioare de basescu ..Si pentru el va fi 20 de ani la puscarie liber si o camera acolo .adriana arad
DNA II
09 aug 00:22
+0
VOTURI
-0
Pentru VOI SI EMISUNEA VOSTRA MORTUARA de pe defuncta ANTENA 1 va rugam sa primiti din partea noastra COLIVA TAMAIA SI COROANA pentru defuncta ANTENA 1,2 SI 3 SI PENTRU TOITI DE ACOLO LA MULTI ANI lu BOSOROGU SECURIST.
DNA
09 aug 00:15
+0
VOTURI
-0
BOSOROG SECURIST "LA MULTI ANI" si "HAPPY BOSMEG TU YU"si cunoscutul slagar pentru tine si fanii tai fara neuroni cunoscutul slagar de la noi "Sapte lante si-o catusa"
soso
08 aug 23:33
+0
VOTURI
-0
voi sa fiti tari aveti destui roani limga voii.MIHAI-MIRCEA PINA cind mai puteti trasmite adresativa multimiiii sa iasa in strada.inca o revolutie. dar una adevarata sa radem toti mafiotii si securisttiii din tara asta jos BASESCU GUNOIUL ASTA
Sarbu Petre
08 aug 23:11
+0
VOTURI
-0
Buna seara , toate aceste marsevii se va incheia , daca va fi nevoie sa cautati un loc de emitere a antenei 3 va stau la dispozitie cu un teren de 10.047 mp intravilan proprietate personala in Teleorman termen nelimitat din placere si respect . Nu mor caii cand vor cainii asa ca va sustinem .
beby
08 aug 22:48
+0
VOTURI
-0
Domnule Gadea spunei fetitei tale cine te-a platit pana acuma de unde au fost bani? de la un securist si un hot spunei asta daca ai demnitate si curaj
beby
08 aug 22:45
+0
VOTURI
-0
pe bani cui sa construit imperiu voiculescu 40 de zile si uitati de mogul voi care iati fost slugi credinceoase ce o sa faceti o sa mergeti la b1 sau la realitatea ca trebuie sa dati bani anapoi ca de de la noi ia luat nu
alex
08 aug 22:33
+0
VOTURI
-0
CINE ESTE LAURA CODRUTA KOVERI/ PROCUROLUL GENERA? DA? DAR CUM DE A AJUNS DE LA O SIMPLA HANDBALISTA, PRACTICA ACEST SPORT,... NORMAL DACA TASU A FOST SI EL IN MAGISTRATURA, NORMAL CA PE PILE A AJUNS,.. SI PRIN PLAGIAT,.. DA PLAGIAt,.. si alti CARE CHIAR AU MUNCIT SI AU INVATAT F MULT NU AU REUSIT NICI MACAR SA INTRE IN MAGISTRATURA PTR CA NU AU AVUT PILE SI BANI,..
Acuzația de plagiat[modificare | modificare sursă]
Mugur Ciuvică si GIP au acuzat-o în anul 2012 pe Laura Kövesi ca ar fi plagiat în lucrarea sa de doctorat. GIP a publicat o listă lungă cu pasaje comparate, similară celei publicate în cazul lui Victor Ponta. Diferența a fost că lista GIP nu a fost exactă, și GIP nu a cercetat în profunzime unele surse. Astfel, s-a putut dovedi ușor[necesită citare] că acuzația a fost complet falsă, deoarece autoarea a publicat ea însăși textele presupus plagiate, în reviste de specialitate anterioare[necesită citare] finalizării doctoratului, care ar fi fost mai apoi preluate în terțe articole, pe care GIP le-a presupus ca fiind cele după care s-a plagiat. De asemenea, autoarea a semnat unele dintre sursele mai vechi, presupus plagiate, cu numele de domnișoară, Lascu.[3]
doina robu
08 aug 22:31
+0
VOTURI
-0
Va multumesc din tot sufletul ptr ca existati Ati fost mereu cei mai buni ptr ca tatl meu va iubit mult si stiu ca el avea de ce ,Vreau sa va intreb oare de ce de privatizarea esuata facuta la sc fortus sa IASI nu se ocupa aceasta politie politica .Jos base
beby
08 aug 22:25
+0
VOTURI
-0
sunteti jalnici,penibili, demni de mila
Parsan Stefan
08 aug 22:09
+0
VOTURI
-0
Suntem alaturi de voi.Luptati pana in panzele albe.
Parsan Octavian
08 aug 22:06
+0
VOTURI
-0
Suntem alaturi alaturi de voi.Luptati-va nu va lasati.
beby
08 aug 21:45
+0
VOTURI
-0
Nu mai plangeti sa facut dreptate pana la capat veniti la sapa la NANA aveti loc toti...
beby
08 aug 21:37
+0
VOTURI
-0
Nu mai plangeti sa dreptate pana la capat veniti la sapa la NANA aveti loc toti...
beby
08 aug 21:34
+0
VOTURI
-0
Sa facut dreptate pana la capat !
gogo
08 aug 21:11
+0
VOTURI
-0
piratu sia atins scopul a scufundat destule vieti poate vine si vremea si la toata gloata sa de pirati sa dispara ca cei din triunghiu bermudelor sa nui mai vada nimeni sa ajunga la gherla.aiud si altele instituti. trezitiva romani si scapati de inca un dictator.
karla
08 aug 20:50
+0
VOTURI
-0
Dragilor, nu disperati, o sa le vina si randul lor. Fiti tari si mergeti mai departe. D-zeu sa va ajute sa iesiti cu bine din ac. Marasma
SS___________HIMLER
08 aug 20:44
+0
VOTURI
-0
Sunt atatia copii care mor cu zile prin spitale, batrani care au muncit o viata intreaga si acum mor in casa de foame si din lipsa medicamentelor, iar niste nenoriciti ca voiculescu, nastase, mazare etc si etc traiesc bine din banii nostrii. Nu va ajunge ca ati ruinat tara, ati furat tot ce ati putut si tot voi faceti pe victimele? Oare puteti dormi linistiti noaptea, nu va e frica ca pana la urma o sa iesim toti in strada sa va linsam? E o pedeapsa mica, mult prea mica, pentru ce ati facut din noi. De la comunistii precum Iliescu si pana la Basescu toti meritati sa linsati, sa fiti rupti in bucati in plina strada, chiar si voi aia care stati la butoane, o sa vina si randul vostru sa dati socoteala. Orice inceput are si un sfarsit, si e aproape.
Constantin
08 aug 20:33
+0
VOTURI
-0
Sunt preot si ma rog pentru voi cei din Antena 3 si ptr. toti jurnalistii care vor sa se exprime liber. Ma rog lui Dumnezeu sa va tina intregi la minte ca sa nu abandonati in incercarea prin care treceti. Va sustin poate si ptr. faptul ca pe Razvan Dumitrescu il cunosc personal si stiu ca spune adevarul.
Mocanu Aurel
08 aug 20:21
+0
VOTURI
-0
marinar dar furtuna nu o invinge pe dom Dana G si intreaga echipa suces sint cu voi voi sinteti aeru meu
clif
08 aug 20:20
+0
VOTURI
-0
auzi numai vb depre alti tu nu te uiti la tune ceta de basist esti nenorocitule retardat esti
SS__________HIMLER
08 aug 20:17
+0
VOTURI
-0
DACA NU MAI AVETI DE UNDE EMITE, DE CE NU VA DUCETI LA JILAVA, RAHOVA, POARTA ALBA, AVETI DE UNDE ALGE
Bold Romulus Liviu
08 aug 20:16
+0
VOTURI
-0
sant profund suparat de ce se intampla cu Antena 3
dracu666
08 aug 20:15
+0
VOTURI
-0
Poate urmeza si Iliescu, Constantinescu, base, mazare……
dracu666
08 aug 20:12
+0
VOTURI
-0
Nu am mai fost atat de fericit de cand a castigat steaua cupa campionilor. Traiesc acest moment unic in fata tv-ului cu un pahar de vin si ma uit cum se perpelesc niste soareci opariti la Antena 3.
buescu viorel
08 aug 19:59
+0
VOTURI
-0
se vede asa de clar ca pe aceasta sentinta scrie executie incit ar putea citi si un orb. o sa le vina rindul la cei ce au comandat aceasta rusine nationala . sint la distanta de bucuresti si totusi atat de aproape de voi
FASASASA
08 aug 19:58
+0
VOTURI
-0
nu inteleg de ce suntei nemultumiti bai zdrentelor manipulante, 10 ani e foarte putin, daca erati in alte tari erati executati de mult

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h