Comunitatea Declic depune petiţia împotriva modificării legilor justiţiei, 142.000 de semnăturiMembrii comunităţii Declic vor duce luni, în Senat, petiţia „Toţi pentru justiţie" semnată de peste 142.000 de oameni, prin care au cerut şefilor celor două Camere ale Parlamentului să nu modifice legile justiţiei. Ei vor aşeza simbolic un covor de hârtie în faţa plenului.

Proteste Bucuresti
Proteste Bucuresti
Foto: Dan Mihai Balanescu

La un an de la adoptarea OUG 13, după ce am ieşit în stradă la proteste în toată ţara, după flashmobul România, condamnată la tăcere, mergem acum în mijlocul lor să ne facem auziţi! În mod simbolic, vom întinde în faţa plenului Senatului un covor de hârtie, cu semnăturile sutelor de mii de români îngrijoraţi de soarta Justiţiei! Parlamentarii vor decide dacă vor călca sau nu în picioare dorinţa cetăţenilor de a nu modifica legile justiţiei în interesul unui grup infracţional aflat vremelnic la conducerea statului", spun membrii comunităţii Declic.

Evenimentul este programat să aibă loc de la ora 15.30, în foaierul Senatului.

Declic solicită parlamentarilor să elimine modificările care afectează independenţa justiţiei

Solicităm parlamentarilor să elimine modificările care afectează independenţa justiţiei. Consecinţele ar putea fi fatale pentru dezvoltarea României. Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a avertizat România că, dacă Legile Justiţiei rămân aşa cum au fost iniţial adoptate de Parlament, discuţiile despre MCV şi aderarea la spaţiul Schengen se vor purta în alţi termeni", mai spun membrii Declic.

Etichete: comunitatea declic, declic, legile justitiei, petitie legile justitie, semnături

0/1 COMENTARII
LUCRU LA DOMICILIU!
06 feb 10:31
+0
VOTURI
-0
Oferta originala munca acasa exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE