CONCERT CHARLES AZNAVOUR, pentru prima dată la București. Cât costă BILETELERenumitul cântăreț Charles Aznavour va susține, pentru prima dată, UN CONCERT LA BUCUREȘTI, la Romexpo, la data de 20 februarie 2016.

Charles Aznavour
Charles Aznavour

CONCERT CHARLES AZNAVOUR, pentru prima dată la București. Cât costă BILETELE 

Biletele pentru concertul de la Bucureşti au fost puse în vânzare pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.iabilet.ro, www.myticket.ro şi pe www.7fix.ro. Preţul acestora variază în funcţie de categorie: Golden VIP - 575 de lei, VIP - 490 de lei, categoria 1 - 390 de lei, categoria a 2-a - 350 de lei, categoria a 3-a - 260 de lei.

Charles Aznavour şi-a început călătoria artistică la vârsta de 9 ani, cochetând cu actoria. Abia în adolescenţă a ales să devină cântăreţ, iar, în 1946, a fost descoperit de Édith Piaf, pe care a acompaniat-o în turneele ei din Franţa şi Statele Unite ale Americii.

Hiturile lui Aznavour: Tu t'laisses aller (1960), Il faut savoir (1961), Les comédiens (1962), La mamma (1963), Et pourtant (1963), Hier encore (1964), For Me Formidable (1964), Que c'est triste Venise (1964), La Bohème (1965), Emmenez-moi (1967) , Désormais (1969).

În 1974, Aznavour s-a bucurat de succes în Marea Britanie, unde celebra piesă "She" a ajuns pe prima poziţie a clasamentelor de trei ori mai repede decât orice alt cântec de până atunci.

De-a lungul timpului a colaborat cu Édith Piaf, Fred Astaire, Frank Sinatra (Aznavour a fost unul dintre puţinii cântăreţi europeni invitaţi să cânte cu el), Andrea Bocelli, Bing Crosby, Ray Charles, Bob Dylan, Liza Minnelli, Elton John, Dalida, Serge Gainsbourg, Josh Groban, Petula Clark, Tom Jones, Shirley Bassey, José Carreras, Laura Pausini, Nana Mouskouri şi Julio Iglesias. În 1974, Jack Jones a înregistrat un întreg album de compoziţii marca Aznavour, denumit "Write me a love song, Charlie", care a fost relansat şi pe CD, în 2006.

Cu zeci de premii în palmares atât în lumea muzicii, cât şi în cea a filmului, Charles Aznavour porneşte în ultimul său turneu din carieră.

Etichete: bilete, Bucureşti, Charles Aznavour, concert, Romexpo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE