Concert și concurs cu premii în parcul Drumul Taberei, duminicăDuminică, 9 august, va avea loc, în parcul Drumul Taberei, un concert susținut de Orchestra de Estradă „Angely's”. Evenimentul este organizat de Primăria Sectorului 6 al Capitalei.

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 şi Orchestra de Estradă „Angely’S” oferă şi în acest sfârşit de săptămână muzică de calitate, bună dispoziţie şi relaxare în Parcul Drumul Taberei, între orele 19.00 - 20.00, anunță instituția, prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit organizatorilor, evenimentul va avea loc în contextul în care concertele susţinute anterior de Orchestra de Estradă „Angely'S" au avut „priză" la public.

Locuitorii sectorului 6, dar şi toţi cei care vor să participe la concert, se pot bucura de atmosfera feerică oferită de muzică în fiecare duminică, până pe 13 septembrie, în Parcul Drumul Taberei.

Concurs cu premii

Repertoriul vast pe care îl abordează a făcut ca toate serile de duminică să fie magice pentru toţi cei aflaţi în parc. Membrii orchestrei au interacţionat cu publicul nu numai prin muzică, ci şi prin concursurile organizate ad-hoc.
Toţi cei care vor şti răspunsurile la întrebările cum ar fi: „Ce instrument este acesta?" sau „Cum se numeşte o anume melodie?" vor primi câte un CD cu „Angely'S", se arată în comunicatul de presă al Primăriei Sectorului 6. 

Evenimentul va avea loc duminică, 9 august, începând cu ora 19:00, la scena amfiteatru din Parcul Drumul Taberei.

Sursă imagini: Primăria Sectorului 6

Etichete: concert parcul drumul taberei, parcul Drumul Taberei, Sectorul 6

0/1 COMENTARII
Aaass
08 aug 05:59
+0
VOTURI
-0
Cum? Meritul pentru acest eveniment nu este al lui Stefan Florescu? Nu se poate asa ceva. Probabil inca nu a virat banii, inca nu puteti publica articolul despre reusitele acestui viitor primar.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE