Concert în Parcul Drumul Taberei, în acest weekendOrchestra de Estradă „Angely’S” va susține, duminică, un concert în Parcul Drumul Taberei din București. 

Concert in Parcul Drumul Taberei, in acest weekend
Concert în Parcul Drumul Taberei, în acest weekend

Orchestra de Estradă „Angely’S” va susține un nou concert în Parcul Drumul Taberei. Evenimentul va avea loc duminică, 02 august 2015, începând cu orele 18.00 la scena amfiteatru din Parcul Drumul Taberei.

"Pentru că ultimele trei concerte susţinute de Orchestra de Estradă „Angely’S” au avut „priză” la public, locuitorii sectorului, dar şi toţi cei care vor să asculte muzică de calitate, o pot face în fiecare duminică până pe 13 septembrie bucurându-se de atmosfera feerică creată de muzică. Repertoriul vast pe care îl abordează a făcut ca toate serile de duminică, să fie magice pentru toţi cei aflaţi în parc. Membrii orchestrei au interacţionat cu publicul nu numai prin muzică ci şi prin concursurile organizate ad-hoc. Toţi cei care au ştiut răspunsurile la întrebările cum ar fi: ce instrument este acesta sau cum se numeşte o anume melodie vor primi câte un CD cu „Angely’S”", au precizat reprezentanții Primăriei Sectorului 6. 

 

Etichete: concert, Orchestra de Estradă Angely’S, parcul Drumul Taberei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h