Concert Julio Iglesias, la București, pe 18 mai. CÂT COSTĂ BILETELECântăreţul şi compozitorul spaniol Julio Iglesias revine în România cu un concert pe care îl va susţine, pe 18 mai, la Sala Palatului.  Evenimentul va începe la ora 19.30, iar în deschiderea spectacolului va cânta fiul acestuia Julio Iglesias Jr.

Concert Julio Iglesias, la Bucuresti, pe 18 mai. CAT COSTA BILETELE
Concert Julio Iglesias, la București, pe 18 mai. CÂT COSTĂ BILETELE

Artistul latin se află într-un turneu mondial de promovare a noului său album "Mexico", iar România se află pe lista ţărilor privilegiate de prezenţa cântăreţului, informează organizatorul concertului.

În deschiderea speactacolului, pe scenă va urca unul dintre fiii acestuia, respectiv cântăreţul Julio Iglesias Jr.

Julio Iglesias ar fi trebuit să susţină un concert, la Bucureşti, pe 2 iulie 2015, care a fost însă reprogramat din cauză că artistul a fost supus unei intervenţii chirurgicale la spate şi a avut nevoie de o perioadă de recuperare.

Biletele achiziţionate pentru spectacolul din 2 iulie 2015 de la Bucureşti rămân valabile pentru concertul cântăreţului din 18 mai. Acestea vor fi schimbate în ziua concertului, după prezentare la intrare, la poarta numărul 9 a Sălii Palatului, scrie ZF, care citează Mediafax. 

Totodată, pentru acest concert, au fost puse în vânzare bilete la următoarele preţuri: categoria VIP - 550 de lei, categoria I - 490 de lei, categoria a II-a - 400 de lei, categoria a III-a - 360 de lei şi categoria a IV-a - 280 de lei.

Acestea sunt disponibile în reţeaua www.eventim.ro (magazinele Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, hypermarketurile Carrefour şi benzinăriile OMV), precum şi la casa de bilete a Sălii Palatului.

Pe de altă parte, în această primăvară, şi cântăreţul spaniol Enrique Iglesias, un alt fiu al lui Julio Iglesias, va veni la Bucureşti. Enrique Iglesias va concerta pe 12 mai, de la ora 20.00, în pavilionul central al Romexpo, evenimentul făcând parte din turneul "Sex and Love".

Etichete: bilete, concert, julio iglesias, Sala Palatului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h