Concert Madrigal, la Cotroceni, pentru cei care au îngrijit răniţii din Club ColectivPreședintele Klaus Iohannis va oferi un concert în interpretarea Corului Național de Cameră Madrigal reprezentanților instituțiilor sanitare și medicilor care au acordat îngrijiri răniților în incendiul de la Colectiv. Evenimentul va avea loc la Palatul Cotroceni, pe 21 decembrie. 

Concert Madrigal, la Cotroceni, pentru cei care au ingrijit ranitii din Club Colectiv (Foto evz.ro)
Concert Madrigal, la Cotroceni, pentru cei care au îngrijit răniţii din Club Colectiv (Foto evz.ro)

Președintele Klaus Iohannis va oferi, pe 21 decembrie, la un an de la preluarea mandatului prezidențial, un concert în interpretarea Corului Național de Cameră Madrigal reprezentanților instituțiilor din sistemul sanitar și medicilor care au acordat îngrijiri răniților în incendiul de la Colectiv, anunţă romaniatv.net.

În prezent, 40 de răniți în incendiul de la Colectiv mai sunt internați în spitalele din țară și din străinătate. În spitalele din București sunt internate 18 victime ale tragediei, dintre care una în stare critică, potrivit Ministerului Sănătății.

Numărul persoanelor decedate în urma incendiului care a avut loc în data de 30 octombrie în clubul Colectiv se ridică la 62.

Etichete: 21 decembrie, colectiv, concert madrigal, Klaus Iohannis, medici, raniti colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE