Concert Robin and the Backstabbers @ Poiana UrbanăÎn Poiana Urbană, săptămâna 13 – 19 august va fi plină de activități pe gustul tuturor – divertisment si stand-up pentru cei care nu vor să treacă nici măcar o zi fără un zâmbet, teatru pentru cei mici, spectacole de magie pentru cei care încă mai cred în lucruri fermecate, concerte pentru melomani.

poiana urbana
poiana urbana
Foto: B365

Fie că ai chef să asculți o arie de cabaret interpretată de Ozana Barabancea, fie că vrei să cânți versurile inedite ale celor de la Robin and the Backstabbers sau să-i vezi pe Timpuri Noi, veteranii rock-ului alternativ in România, te așteptăm în fiecare seară în Piața Sf. Anton, din spatele Hanului Manuc.

În plus, weekend-ul acesta și weekend-ul următor te așteptăm să faci puțină mișcare. Ambasada Marii Britanii la Bucureşti şi Intersport, cu sprijinul Primăriei Municipiului București, au amenajat în Poiana Urbană o zonă de sport deschisă publicului larg, în care poți participa la competiții de fotbal, ping-pong, badminton și fusbal. Participanții pot câștiga premii olimpice venite direct de la Londra și vouchere cadou de la Intersport!

Înscrierea la concursurile cu premii se poate realiza fie pe pagina de Facebook a Ambasadei britanice (BritishEmbassyBucharest) sau direct la locație (Piața Sf. Anton, în spatele Hanului lui Manuc).

Intrarea este liberă la toate evenimentele din Poiana Urbană.

Proiectul “Poiana Urbană” se desfăşoară în perioada 9 iunie - 30 septembrie 2012, în Piaţa Sf. Anton din Centrul Vechi al Capitalei.

Organizator: Primăria Municipiului Bucureşti.

Parteneri: Televiziunea Română, Radio ZU, 24-FUN.

Pentru mai multe detalii: http://www.facebook.com/PoianaUrbana

Etichete: concert, Piaţa Sf. Anton, Poiana Urbană, robin and the backstabbers

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE