Concert Ştefan Bănică, de Crăciun, la Sala Palatului. Cât costă bileteleCONCERT ŞTEFAN BĂNICĂ CRĂCIUN 2015. Ștefan Bănică va concerta pentru al 14-lea an consecutiv, de Crăciun, la Sala Palatului.

Concert Stefan Banica, de Craciun, la Sala Palatului. Cat costa biletele
Concert Ştefan Bănică, de Crăciun, la Sala Palatului. Cât costă biletele
Foto: site propriu

CONCERT ŞTEFAN BĂNICĂ CRĂCIUN 2015. Concertul lui Ştefan Bănică de Crăciun va avea loc la Sala Palatului, pe 11 și 12 decembrie, de la ora 19,30. "În fiecare an, la concertele de Crăciun, mă bucur că avem foarte mulți spectatori din țară, nu doar din București, și chiar din străinătate. Sunt oameni care vin special pentru acest concert, devenit deja un mod tradițional de intrare în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Ce onoare mai mare poate fi pentru un artist decât să vadă în sală, de fiecare dată, mai multe generații la un loc: de la copii, adolescenți și până la părinți și bunici", a declarat Ștefan Bănică, citat în comunicat transmis marți Agerpres.

CONCERT ŞTEFAN BĂNICĂ CRĂCIUN 2015. Din 2002 și până în prezent, artistul a susținut aproape 60 de concerte de Crăciun, însumând un număr record de spectatori. Producțiile Ștefan Bănică surprind prin complexitate și spectaculozitate, devenind de-a lungul celor 14 ani modul tradițional al mai multor generații de a intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă, cu energie și bucurie, se arată în comunicatul de presă.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărturești, Stația de metrou Unirii 2, Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Flanco, Diverta, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.iabilet.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro, www.salapalatului.ro.

CONCERT ŞTEFAN BĂNICĂ CRĂCIUN 2015. În funcție de așezarea în sală, există mai multe categorii de bilete: VIP — 200 de lei, categoria I — 150 de lei, categoria a II-a — 100 de lei și categoria a III-a — 60 de lei.

Etichete: concert de craciun, concert Sala Palatului, concert Ștefan Bănică, concert stefan banica junior, Sala Palatului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE