CONCERT ȘTEFAN BĂNICĂ, într-un parc din București de ZIUA EUROPEI, 9 MAI 2015CONCERT ZIUA EUROPEI, 9 MAI 2015. Bucureștenii sunt invitați sâmbătă, 9 mai, de Ziua Europei în Parcul Crângași din Capitală unde va avea loc un concert Jukebox, iar invitatul special este Ștefan Bănică. Intrarea este liberă!

CONCERT ȘTEFAN BANICA, intr-un parc din Bucuresti de ZIUA EUROPEI, 9 MAI 2015
CONCERT ȘTEFAN BĂNICĂ, într-un parc din București de ZIUA EUROPEI, 9 MAI 2015

CONCERT ZIUA EUROPEI, 9 MAI 2015. Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, va organiza un concert prilejuit de aniversarea Zilei Europei, în Parcul Crângaşi.

Sâmbătă, 9 mai, începând cu orele 19:30, în unul dintre cele mai mari parcuri ale Capitalei muzica uşoară va fi acasă la ea. Momentul este special pregătit pentru locuitorii urbei ce vor sărbători alături de noi cea mai importantă zi europeană din an.

Trupa JUKEBOX, face parte din echipa emisiunii "Cronica Cârcotaşilor", va deschide seara de muzică cu piese ca : Moving On, Lonely in Heaven, Ta-RA-RI, Sara, Picuri de Rai, Ascultă, etc.

CONCERT ZIUA EUROPEI, 9 MAI 2015. Evenimentul va culmina cu urcarea pe scenă a îndrăgitului cântăreţ Ştefan Bănică care va cânta şi va dansa începând cu orele 20.30 pentru toţi cei care ni se vor alătura.

Concertul va fi la un nivel de mare excepţie, bucurând audienţa şi reuşind să adune energiile interpreţilor pentru a oferi auditoriului o versiune plină de căldură, de culoare şi contur stilistic.

Etichete: 9 mai 2015, concert, Cronica Cârcotaşilor, jukebox, Parcul Crângaşi, Stefan Banica, ziua Europei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE