Concert The Cat Empire, pe 23 octombrie la BucureştiTrupa The Cat Empire revine în Capitală pe 23 octombrie, pentru un concert organizat la Arenele Romane.

Concert The Cat Empire, pe 23 octombrie la Bucuresti
Concert The Cat Empire, pe 23 octombrie la Bucureşti

De peste un deceniu The Cat Empire sunt cunoscuti drept una dintre cele mai tari trupe din lume cand vine vorba de distractie si voie buna. Asa ca pe 23 octombrie australienii revin la Bucuresti la Arenele Romane (cort incalzit) pentru a-si prezenta noul album "Rising With The Sun" in cadrul turneului cu acelasi nume. Biletele se pun in vanzare pe 9 martie pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea, anunţă organizatorii.

Odata cu noul album "Rising With The Sun", trupa a pornit intr-un nou turneu mondial. Solistul Felix Reibl descrie albumul ca o lume exploziva plina de artificii si arome exotice alaturi de un ritm foarte adanc. 

Biletele pentru concertul THE CAT EMPIRE de la Arenele Romane se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self - service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe si la Beraria H)

Pana pe 1 iunie biletele earlybird au urmatoarele preturi:

- Golden Circle, in fata scenei, 120 de lei
- Acces General, 80 de lei

Dupa 1 iunie, pana pe 20 octombrie, biletele vor costa 150 de lei Golden Circle si 90 de lei Acces General. In ziua concertului la intrare, biletele Acces General vor costa 100 de lei, cele Golden Circle sigur se vor fi epuizat de mult.

Capacitatea locatiei este de 1600 de persoane. Numarul de bilete Golden Circle puse in vanzare este de 300 de bucati.

Evenimentul e organizat de BestMusic Live Concerts.

Etichete: concert the cat empire, The Cat Empire

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE