Concert ~ YellLowYelllow
Yelllow

Vineri 18 mai, Madame Pogany intampina vara alaturi de trupa YellLow care incheie seria live-urilor de vineri seara din acest sezon. Andi (keyboard, samples & FX ) , Luiza ( voce ) si Radu ( bas ) va pregatesc un set plin de efervescenta si culoare ce imbina sonoritatile electronice cu elemente de trip-hop, pop, alternative sau post-soul.

Pe 1 ianuarie 2010, Bogdan Diaconeasa ( Dutevino , Everybody ) si Andi au hotarat sa faca un mix original intre acustic si digital, rezultand o trupa cu un sound electro-pop bine primit de publicul romaneasc.YellLow este fuziunea dintre doua concepte opuse : yell ( digital , sharp ) si low ( bass, down tempo ).

Toti membrii trupei sunt implicati in alte proiecte muzicale, insa YellLow pare sa imbine perfect personalitatile lor.

Piesa Naive, primul release al formatiei, a ajuns pe locul 2 in TopShow Radio Guerrilla si a atras atentia catorva producatori si remixeri asupra potentialului lor.

Primavara aceasta Crimson, noul hit al trupei YellLow, intra cu mare avant in topurile Radio Guerrilla. In scurt timp se va lansa si clipul piesei, dupa care YellLow intra in studio sa lucreze si sa inregistreze primul lor material discografic.

http://www.myspace.com/yelllows

http://www.facebook.com/yellLows

Intrare: 15 lei

Etichete: concert, madame pogany, Yelllow

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE