Concerte în beneficiul victimelor din Colectiv la #3010 Festival între 28 şi 30 octombrie. Cât costăNume mari din lumea rock-ului vor urca pe scena Berăriei H, în perioada 28 - 30 octombrie, în cadrul #3010 Festival și vor cânta, pro bono, în beneficiul victimelor din Colectiv, informează un comunicat al organizatorilor.

Concert in memoria victimelor din Colectiv
Concert în memoria victimelor din Colectiv

Evenimentul este organizat de Asociația Colectiv GTG 3010, care va folosi fondurile obținute din vânzarea biletelor pentru decontarea tratamentelor medicale ale răniților din Colectiv.

"Când mi-am asumat această responsabilitate de a contacta și a convinge trupele să concerteze la #3010 Festival, nu m-am așteptat la atâtea răspunsuri și reacții pozitive. Știu cât de greu le este formațiilor să își sacrifice o seară de weekend, mai ales dacă este vorba de un concert într-o altă localitate, cât timp, energie și resurse implică un astfel de eveniment", a declarat Cătălin Scânteie, organizator.

Artiștii ce vor cânta la festival sunt: Compact, Coma, Truda, Kempes, Metrock, Talisman, Altar, Awake, W3 4R3 NUM83R5, Costi Cămărășan Band, Florin Chilian, Anton, Fallen, Nexus, Hatemode, Gray Matters, 7 Semne, Bulletproof, Trooper, Krypton Unplugged. Prezentatorul evenimentului este Petre Magdin.

"Participarea la acest eveniment nu înseamnă doar trei zile de concerte și muzică bună. Este mesajul nostru pentru cei 64 care astăzi nu mai sunt că nu i-am uitat. Este, de asemenea, o mână întinsă supraviețuitorilor, cei care s-au luptat în ultimul an, zi după zi, pentru o nouă șansă la o viață normală", a declarat Eugen Iancu, membru fondator al Asociației Colectiv GTG 3010.

În acest moment, există mai multe variante prin care cei care doresc își pot procura biletele sau abonamentele pentru #3010 Festival: direct de la Berăria H sau online, de pe site-urile eventim.ro, iabilet.ro sau eventbook.ro. Prețul unui bilet valabil pentru o zi este de 50 de lei, iar al unui abonament pentru toate cele trei zile costă 100 de lei.

Etichete: #3010 Festival, colectiv, concert colectiv, festival colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE