Concerte în parcurile Alexandru Ioan Cuza, Colţea şi Titan, în week-endBucureştenii pot participa, în week-end, la o serie de concerte organizate în parcurile Alexandru Ioan Cuza, Colţea şi Titan.

Concerte in parcurile Alexandru Ioan Cuza, Coltea si Titan, in week-end
Concerte în parcurile Alexandru Ioan Cuza, Colţea şi Titan, în week-end
Foto: Facebook

Primăria Sectorului 3 aduce în acest weekend în cadrul stagiunii estivale din parcurile Alexandru Ioan Cuza şi Colţea o varietate de stiluri muzicale, dar şi un concert fusion „Zoli TOTH Project" pe scena amenajată în parcul Titan.

Vineri, 31 august, de la ora ora 20.00, la foişorul din parcul Alexandru Ioan Cuza publicul bucureştean este invitat la o seară de jazz şi muzică improvizată, în compania Mariei Răducanu. Aceasta abordează cu lejeritate şi eleganţă orice gen, de la doină la blues, jazz sau fado.

Sâmbătă, la început de august, iubitorii de folclor se pot delecta în parcul Alexandru Ioan Cuza, între orele 18.00-20.00, cu muzică tradiţională în interpetarea lui Gelu Voicu şi a lăutarilor din Teleorman, iar duminică, 2 august, este pregătit între orele 18.00-20.00 un concert susţinut de „Armonia Band".

Între orele 10.30-12.00, foişorul din parcul Alexandru Ioan Cuza se transformă sâmbătă şi duminică în loc de distracţie pentru cei mici. Astfel, sâmbătă copiii pot participa la cursuri şi demonstraţii de dans, oferite de „Mondo Dance", iar duminică aceştia se pot bucura de spectacolul interactiv „Călătorie cu zâne prin anotimpuri fermecate".

Programul „Simfonii de vară" continuă şi în acest weekend în parcul Colţea cu două concerte susţinute sâmbătă şi duminică, între orele 20.00-21.30, de cvartetele „Passione", respectiv „Bella Musica".

De asemenea, reamintim că duminică, 3 august, de la ora 20.30, în deschiderea evenimentului „Cinema în aer liber" din parcul Titan va cânta „Zoli TOTH Project". Vezi AICI ce filme vor rula la "Cinema în aer liber"

Etichete: concert, parc, parc titan, parcul Alexandru Ioan Cuza, parcul coltea, Sectorul 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE