Concerte, street dance, acrobații și jonglerii, în Parcul Izvor, la "Creative Fest". INTRAREA LIBERĂÎn acest weekend are loc, în Parcul Izvor, Creative Fest, un festival de cultură și artă urbană organizat de CreArt. Intrarea este liberă.

Concerte, street dance, acrobatii si jonglerii, in Parcul Izvor, la "Creative Fest". INTRAREA LIBERA
Concerte, street dance, acrobații și jonglerii, în Parcul Izvor, la "Creative Fest". INTRAREA LIBERĂ

Creative Fest înseamnă două zile de muzică, street dance, demonstrații de graffiti, space painting, 3D urban art, acrobații cu skateboard si biciclete, jonglerii cu foc si multe alte activități, informează organizatorii.

Pe scena Creative Fest va urca, în premieră în România, cunoscutul artist american de hip-hop Yasiin Bey aka MOS DEF, dar și mulți artiști români și internaționali.

Cea mai cunoscută trupă de hardcore rap, ONYX, se va alătura Creative Fest cu un super concert.

Line-up-ul festivalului îi va include pe Suie Paparude, Robin and the Backstabbers, Gojira & Planet H, DOC , Vlad Dobrescu, Cedry2k &Carbon, Professor P & DJ Akilles (Suedia), Les Elephants Bizarres, Grimus, Basska, Tony Baboon Band.

Creative Fest este un festival cu intrare liberă, care urmărește să se poziționeze ca unul dintre cele mai importante evenimente culturale urbane din România, prin promovarea capacităților creative ale mediului artistic tânăr din București și prin oferirea unei platforme de exprimare vizibilă pentru tinerii creativi din Capitală.

Etichete: concert, creative fest, intrare libera

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE