Concertele de la Festivalul Internațional George Enescu, transmise în direct de Grand Cinema&MoreFESTIVALUL ENESCU 2015. Concertele de la Festivalul Internațional George Enescu vor fi transmise în direct de Grand Cinema&More. Cea de-a XXII-a ediție a Festivalului Internațional George Enescu se va desfășura între 30 august și 20 septembrie 2015

Concertele de la Festivalul International George Enescu, transmise in direct de Grand Cinema&More
Concertele de la Festivalul Internațional George Enescu, transmise în direct de Grand Cinema&More
Foto: newsup.ro

FESTIVALUL ENESCU 2015. Festivalul George Enescu și Grand Cinema & More continuă parteneriatul exclusiv început în 2013, astfel încât cele mai importante concerte din programul Festivalului, ediția 2015, vor putea fi urmărite în transmisiune directă, în sălile de cinematograf din Băneasa Shopping City.

"Continuăm buna colaborare pe care Festivalul Enescu a avut-o cu Grand Cinema & More în 2013, oferind iubitorilor de cultură care nu au reușit să achiziționeze bilete în sălile de spectacole, șansa de a viziona concertele Festivalului George Enescu, ediția 2015, în sălile cinematografului Grand Cinema & More, în transmisiune directă. Este foarte important pentru noi să facilităm accesul unui număr cât mai mare de spectatori la cel mai important eveniment cultural al anului", a declarat Oana Marinescu, director de comunicare al Festivalului Internațional George Enescu.

FESTIVALUL ENESCU 2015. Biletele la concertele Festivalului George Enescu, transmise în direct la Grand Cinema & More, sunt disponibile spre rezervare și cumpărare on-line pe www.eventim.ro, până pe data de 12 iunie. Începând cu 15 iunie, doritorii își vor putea achiziționa biletele de la casele de bilete ale Grand Cinema & More și de pe www.grandentertainment.ro. Vor fi puse la dispoziție bilete individuale, cu pretul de 50 lei pentru un loc standard și 55 lei pentru un loc premium.

"Suntem bucuroși că putem continua colaborarea exclusivă cu Festivalul Internațional George Enescu și în 2015, punând astfel România pe lista țărilor în care concertele de muzică clasică pot fi vizionate și în sălile de cinematograf, evenimentele culturale de acest gen devenind accesibile unei categorii extinse de public", spune Atena Simovic, Alternative Content & Events Director în cadrul Băneasa Developments, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Putând fi considerat un adevărat brand cultural de țară, Festivalul duce mai departe valorile în care credea George Enescu: creativitate, generozitate și implicare.

FESTIVALUL ENESCU 2015. Cea de-a XXII-a ediție a Festivalului Internațional George Enescu se va desfășura între 30 august și 20 septembrie 2015 și aduce în Capitală artiști și formații de primă mână la nivel mondial care vor concerta pe scenele bucureștene timp de 22 de zile, la Sala Palatului și Ateneul Român din București și va găzdui 58 de concerte în săli, precum și multe alte evenimente în aer liber.

Etichete: cinematograf, cinematograf Bucureşti, concert, festival, festivalul enescu 2015, george enescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h