Concertul Delilah de la București se amână pentru 21 martieProgramat initial pe 15 februarie, cel de-al doilea eveniment Deck Sounds avand-o cap de afis pe Delilah se muta pe data de 21 martie. 

Concertul Delilah de la Bucuresti se amana pentru 21 martie
Concertul Delilah de la București se amână pentru 21 martie

Din cauza unor schimbari neprevazute aparute in programul artistei, concertul de la Bucuresti se muta pe data de 21 martie, acesta urmand sa se desfasoare in Atelierul de Productie. Biletele vor putea fi achizitionate incepand de maine, 7 februarie, la pretul de 50 de lei, din reteaua magazinelor Diverta si online, de pe www.myticket.ro.

Delilah (Paloma Ayana Stoecker) este cunoscuta atat pentru colaborararea cu Chase & Status cat si pentru piesele solo ce au fost remixate de multi DJ de top precum: Redlight, Joe Goddard (Hot Chip), Emalkay sau SpectraSoul.

Delilah a fost portretizata ca fiind legatura lipsa dintre Sade si The xx, in timp ce stilul ei nonconformist si fresh este descris ca un mix sofisticat de R&B atmosferic, trip-hop si electronic pop, printre influentele muzicale regasite in creatiile sale numarandu-se Buena Vista Social Club, Portishead, Ella Fitzgerald, Nine Inch Nails,Chaka Khan, Aaliyah si Alanis Morissette.

Delilah va concerta la Bucuresti in cadrul unui nou eveniment Deck Sounds, prezentat de Beck's. Biletele pentru cea de-a doua editie Deck Sounds costa 50 de lei in pre-sale si pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau prin comanda online pe <http://www.myticket.ro> www.myticket.ro, acestea fiind livrate sub forma de e-vouchere, fara costuri aditionale. In limita disponibilitatii, bilete pot fi achizitionate si in seara evenimentului, de la Atelierul de Productie, dar la pretul de 60 de lei.

Etichete: bilete, concert, delilah

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE