Concluzia unui studiu realizat în 9 țări europene: Căsătoria îngrașăPersoanele căsătorite cântăresc în medie cu 2 kilograme mai mult decât cele necăsătorite, arată un nou studiu realizat în nouă țări europene. 

Concluzia unui studiu realizat in 9 tari europene: Casatoria ingrasa
Concluzia unui studiu realizat în 9 țări europene: Căsătoria îngrașă

Persoanele căsătorite cântăresc în medie cu 2 kilograme mai mult decât cele necăsătorite, arată un nou studiu realizat în nouă țări europene. 

Studiul publicat în Social Science & Medicine, arată că oamenii căsătoriți au un indice de masă corporală (IMC) mai ridicat decât celibatarii. Tot ei practică mai puțin sport decât persoanele necăsătorite, relatează pourquidocteur.fr.

Cercetarea s-a desfășurat pe 10.226 de persoane din nouă țări (Austria, Franța, Germania, Italia, Olanda, Polonia, Rusia, Spania, Marea Britanie) și a ajuns și la concluzia că viața în cuplu oficial se asociază cu o reducere de 15% a riscului de mortalitate prematură.

Sursa: Agerpres

Etichete: casatorie, kilograme, studiu

0/1 COMENTARII
Cris
20 iul 20:12
+0
VOTURI
-0
Ingrasa pe naiba... Femeile se apuca de baga in ele ca niste scroafe, dupa ce se marita... dupa principiul: "L-am facut pe fraier... !" sau "Mi-am luat verigheta, pot renunta la dieta"

In mod normal, barbatii nu ar trebui sa puna botul la asa ceva si sa le lase imediat ce nu mai sunt dive, ca nu mai fac banii..

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h