Concluziile vizitei în Norvegia: ”Dreptatea e de partea familiei Bodnariu”Primele concluzii după vizita unei delegații din România în Norvegia. Deputatul Mircea Dolha, vicepreşedinte al Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării, a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută după vizita în Norvegia a unei delegaţii formate din 7 parlamentari români, că e optimist că familia Bodnariu îşi va recupera copiii, după ce a văzut modul în care decurg lucrurile în statul scandinav.

Concluziile vizitei in Norvegia: ”Dreptatea e de partea familiei Bodnariu”
Concluziile vizitei în Norvegia: ”Dreptatea e de partea familiei Bodnariu”

„Ne-am sesizat şi am plecat în Norvegia pentru aflarea adevărului nu pentru a face o imixtiune în ancheta autorităţilor norvegiene. Noi am mers în Norvegia pentru că ne interesează soarta familiilor româneşti, oriunde ar fi ele. Ne-am deplasat şi la familia Bodnariu. Am luat legătura şi cu vecinii. Am vizitat casa, am văzut modul în care au fost crescuţi“, a declarat Mircea Dolha, potrivit adevarul.ro.

Reprezentantul liberalilor s-a declarat optimist în ceea ce priveşte faptul că familia Bodnariu îşi va recupera copiii, după ce a văzut modul cum decurg lucrurile în Norvegia şi cum îşi desfăşoară activitatea instituţiile statului scandinav

„Concluzia mea personală este că familia Bodnariu nu ar fi în stare să facă rău unei muşte, dar minte copiilor pe care îi au. Delegaţia românească a fost cea care a impresionat aceste autorităţi pentru că nicio ţară nu a trimis parlamentari în număr mare să se intereseze de legislaţie, de probleme. Eu cred că familia Bodnariu îşi va recupera copiii şi dreptatea va fi de partea lor“, a adăugat Dolha.

Etichete: Bodnariu, copii, Norvegia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h