Concordia Chiajna, amendată după ce pe stadion au fost scandate cuvinte obscene în boxeClubul Concordia Chiajna a fost sancționat, luni, de Comisia de Disciplină din cadrul Federația Română de Fotbal cu 10.000 de lei penalitate sportivă în urma incidentului de la finalul partidei cu Dinamo București (3-0) din semifinalele Cupei Ligii.

Concordia Chiajna, amendata cu 10.000 de lei
Concordia Chiajna, amendată cu 10.000 de lei

"În baza art. 83.2.a, raportat la art. 83.7 și 83.18 din RD, coroborat cu art. 58.1.e și 56.4.k din ROAF, se sancționează clubul CS Concordia Chiajna cu penalitate sportivă de 10.000 lei. Cu recurs", se menționează în soluția comisiei publicată, luni, pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

În minutul 90+1 al partidei Concordia Chiajna — Dinamo, scor 3-0, din prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii, la stația de amplificare a stadionului au fost scandate cuvinte obscene la adresa formației Steaua București.

Ulterior, clubul organizator Concordia a anunțat într-un comunicat de presă că nu crainicul stadionului a proferat cuvinte obscene, ci o altă persoană aflată în Loja VIP.

"Clubul Sportiv Concordia Chiajna dezaprobă în mod categoric orice manifestare obscenă la adresa partenerilor de competiție. Precizăm că momentul este regretabil, cu atât mai mult cu cât nu crainicul stadionului nostru, jurnalistul Horațiu Ciornei, a adresat acele cuvinte, ci altă persoană aflată în Loja VIP a stadionului, care a folosit fraudulos microfonul stației de amplificare, pe care l-a sustras profitând de un moment de neatenție al crainicului stadionului", a explicat gruparea ilfoveană.

Etichete: amendă, amenda Concordia Chiajna, Concordia Chiajna, cuvinte obscene, cuvinte obscene in boxe

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE