Concurent de la VOCEA ROMÂNIEI, implicat într-un mare SCANDALVOCEA ROMÂNIEI Bogdan Vlădău, concurent la VOCEA ROMÂNIEI, manechin și solist, este acuzat de un club din Cluj-Napoca că nu și-a respectat contractul încheiat cu acesta. 

Concurent de la VOCEA ROMANIEI, implicat intr-un mare SCANDAL
Concurent de la VOCEA ROMÂNIEI, implicat într-un mare SCANDAL

VOCEA ROMÂNIEI  Reprezentanții clubului din Cluj susțin că Vlădău era invitatul serii, însă el a susținut un show de doar 10 minute pentru ca apoi să își continuie seara într-un alt club din Cluj-Napoca.

Mesajul postat de Zaza Caffe Cluj pe pagina de Facebook:

VOCEA ROMÂNIEI  ”Zaza Caffe&Lounge dorește să clarifice anumite detalii în legătură cu incidentul care a avut loc in seara de vineri, 02.10.2015 când l-am avut ca invitat pe „artistul” Bogdan Vlădău. Am fost luați prin surprindere de atitudinea de care a dat dovadă deoarece nu este un străin al localului nostru, acesta având încă doua show uri pe care le-a onorat conform înțelegerii, datorită acestui fapt am hotărât să îl chemăm pentru a treia oară în casa noastră.

A fost invitat pentru a face un show pe care nu l-a respectat câtuși de puțin. Pe lângă lipsa de cuvânt de care a dat dovadă ajungând la club la o altă oră decât cea stabilită, ne-a pricopsit cu un show ieftin, de scurtă durată, respectiv 10 minute. In urma prestației sale, nu puțini au fost clienții care s-au înghesuit sa părăsească incinta clubului. În urma comportamentului său flegmatic am decis să nu îi oferim onorariul stabilit de el, nerespectând partea de întelegere. Și ca totul să fie „bine pentru el”,domnul Bogdan Vlădău a petrecut dupa ora două, într-un club concurent, până în zori! Nu dorim sa facem publică locația.”

VOCEA ROMÂNIEI  Ca răspuns, Vlădău a postat un mesaj care face referire la clubul din Cluj care nu i-a plătit prestația.

Citește mai mult pe voceatransilvaniei.ro. 

Etichete: Bogdan Vlădău, scandal, vocea romaniei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE