CONCURS! Câştigă noul roman din seria "50 de umbre ale lui Grey", oferit de Librex!Participă la concurs şi poţi câştiga al patrulea volum din seria "50 de umbre ale lui Grey", semnat de E. L. James şi oferit de Librex! În volumul "GREY" ne este prezentată povestea de dragoste dintre Anastasia şi Christian, aşa cum este văzută de Christian Grey. 

UPDATE: Romanul a fost castigat de Adela Ioana. Felicitari!

Noul roman readuce în prim plan povestea neobișnuită de dragoste a cuplului Christian Grey și Anastasia Steele, momentul întâlnirii lor, precum și evoluția relației, narată din perspectiva enigmaticului Grey. Retrăind momentele cele mai importante cu Anastasia, Grey invită cititorul într-o călătorie care îl va ajuta să înțeleagă mai bine natura personajului, dar și motivația din spatele acțiunilor sale.

Confesiunea protagonistului oferă întregii povești o notă în plus de maturitate care presupune o experiență complet nouă și captivantă pentru cititor. Va putea face fața Christian furtunii de sentimente interioare care îl domină sau va pierde iubirea vieții lui definitiv? Rămâne de văzut.

Din multe puncte de vedere, Grey este același roman cu 50 de Umbre ale lui Grey, dialogul și desfășurarea acțiunii fiind identice.

Fiecare scenă este urmarită cu exactitate, singura diferență fiind că povestea este narată de această dată din perspectiva lui Christian.

Spre deosebire de tonul entuziasmat al Anei, aproape copilăresc, care dezvoltă povestea în trilogia 50 de Umbre ale lui Grey, varianta lui Christian este masculină, serioasă și matură.

Modul său de a privi lucrurile este complex, personajul fiind mereu calculat și disciplinat în gânduri și acțiuni. Adesea, gândurile sale sunt extreme și îl pun pe cititor în dificultate, dar ele dezvăluie aspecte din viața lui Grey pe care nu le poți afla decât din mintea acestuia.

Multe goluri din povestea originală 50 de Umbre ale lui Grey sunt umplute, iar cititorul beneficiază de avantajul unei perspective complete. Dacă prima serie a ilustrat fanteziile unei tinere femei, Grey pastrează pe întreaga durată a lecturii o natură cerebrală și credibilă a poveștii.

Volumul Grey este în special dedicat fanilor înrăiți ai seriei care își doresc o completare a poveștii și o perspectivă nouă asupra exotismului relației pe care cele două personaje o dezvoltă treptat.

Dacă v-a fost stârnită curiozitatea și sunteți nerăbdători de experiența Grey, romanul este disponibil pe librăria online Librex.ro, la reducere.

Şi, dacă participaţi la concursul nostru, îl puteţi primi GRATIS!

CONCURS!

Ce trebuie să faci pentru a câştiga romanul GREY? Ei bine, trebuie să postezi acest articol pe contul tău de facebook, cu tag la B365.ro şi Librex, iar pe data de 15 octombrie vom anunţa postarea câştigătoare prin tragere la sorţi, cu ajutorul random.org.

Important: După ce ai postat articolul, lasă-ne un comentariu cu linkul contului tău de Facebook. Totodată, completează câmpul aferent adresei de e-mail (nu va fi făcută publică), ca să te putem contacta, dacă eşti ales câştigător.

Etichete: 50 de umbre grey, concurs, grey, librex

0/4 COMENTARII
magdalena carabelu
14 Oct 21:43
+0
VOTURI
-0
https://www.facebook.com/magdalena.carabelu
VELICU MARIANA
14 Oct 13:30
+0
VOTURI
-0
https://www.facebook.com/mariana.velicu.58
Adela Ioana
11 Oct 23:16
+0
VOTURI
-0
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1486451841682914&id=100009543372490&pnref=story
Feraru Rodica
11 Oct 22:50
+0
VOTURI
-0
https://m.facebook.com/rodica.raluka?__nodl

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE