CONCURS! Câştigă o invitaţie dublă la piesa BLESTEMUL IUBIRII, marca Teatrul Evreiesc de Stat!Răspunde la întrebarea din articol şi poţi câştiga o invitaţie dublă la piesa de teatru Blestemul iubirii, pusă în scenă de echipa Teatrului Evreiesc de Stat  luni, 23 noiembrie, ora 19.00, la Teatrul Foarte Mic.

BLESTEMUL IUBIRII
BLESTEMUL IUBIRII

BLESTEMUL IUBIRII - LUNI, 23 NOIEMBRIE, ORA 19.00, TEATRUL FOARTE MIC

DISTRIBUȚIA: Monia Pricopi, Cornel Ciupercescu, Iolanda Covaci, Marius Călugărița, Luana Stoica, Alexandra Fasolă, Mirela Nicolau, Nicolae Călugăriţa, Veaceslav Grosu / Mihai Prejban, Mircea Dragoman

REGIA: Kincses Elemer

SINOPSIS: Spectacolul prezintă povestea unei familii evreieşti tradiţionale de la începutul secolului al XX-lea, care caută să se adapteze marilor schimbări ale secolului şi modernităţii, şi înfruntă mai multe drame, legate într-un fel sau altul de destinul Bertei - o femeie superioară celor din jur prin caracter şi inteligenţă, dar al cărei punct vulnerabil este handicapul ei fizic. Blestemul iubirii este o poveste despre iubire şi sacrificiul din iubire, putând merge până la renunţarea la viaţă. "(...) Vă propunem scufundare în Marea... Dragostei.

Noi, câţiva artişti, ne scufundăm în această «mare» formidabilă. Încercăm să ajungem chiar până la fund. Ce ne-aşteaptă acolo? Poate că ne va mângâia pe frunte un Înger, ori poate că în bezna adâncimilor ne-aşteaptă Diavolul. Oricum, trebuie să avem curajul de a-l privi în ochi." (Kincses Elemér)

CONCURS! Câştigă o invitaţie dublă la piesa de teatru "Blestemul iubirii", răspunzând, printr-un comentariu, la întrebarea "Cine este regizorul piesei Blestemul iubirii, de la Teatrul Evreiesc de Stat?". Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi şi va fi anunţat vineri, 20 noiembrie, în Secţiunea Comentarii a acestui articol. Invitaţia dublă câştigată va putea fi ridicata luni, de la intrare, inainte de piesa de teatru.

Important! Semnează comentariul cu numele din buletin, pentru a-ţi putea ridica invitaţia dublă pe baza lui, dacă eşti ales câştigător. Totodată, lasă-ne adresa de e-mail şi numărul de telefon în spaţiile dedicate acestora (nu vor fi făcute publice), ca să te putem contacta.

Etichete: concurs, teatru, Teatrul Evreiesc de stat

0/9 COMENTARII
B365.ro
20 nov 11:11
+0
VOTURI
-0
Invitatia a fost castigata de Flore Daniel! Felicitari.
Mihai Catalin Andrei
20 nov 00:38
+0
VOTURI
-0
Regizorul piesei este Kincses Elemér.
Marin Georgiana
20 nov 00:35
+0
VOTURI
-0
Regizorul piesei este Kincses Elemér.
Irina Meriu
18 nov 12:39
+0
VOTURI
-0
Regizorul este Kincses Elemér.
Flore Daniel
18 nov 11:49
+0
VOTURI
-0
Regizorul piesei"Blestemul iubirii" este Kincses Elemer
Badulescu Ion
17 nov 11:41
+0
VOTURI
-0
Regizorul este Kincses Elemér.
Badulescu Ion
17 nov 11:41
+0
VOTURI
-0
Regizorul este Kincses Elemér.
Georgescu Mariana Alina
17 nov 11:02
+0
VOTURI
-0
Regizorul piesei Blestemul iubirii este Kincses Elemér.
Pintica nicoleta
17 nov 10:55
+0
VOTURI
-0
Regizorul piesei Blestemul iubirii este Kincses Elemér

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE