Concurs de fotografie "Ochiul Magic", ediția a II-a.Cum te poți înscrie pentru a promova BucureștiulPrimaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, organizeaza, in perioada 3 - 28 iunie, cea de-a doua editie a concursului de fotografie "Ochiul Magic", o competitie care isi propune sa promoveze orasul Bucuresti.

Concurs de fotografie "Ochiul Magic", editia a II-a.Cum te poti inscrie pentru a promova Bucurestiul
Concurs de fotografie "Ochiul Magic", ediția a II-a.Cum te poți înscrie pentru a promova Bucureștiul
Foto: facebook

 Sunt invitati sa participe la concurs toti cei care au un telefon cu camera foto, un aparat foto sau un aparat foto profesionist. La sfarsitul concursului vor fi selectionate 400 de lucrari, apartinand celor mai inspirati dintre participanti, care vor constitui albumul oficial al Municipiului Bucuresti din anul 2015, anunță municipalitatea.

Concurentii se pot inscrie online in intervalul 3 iunie - 28 iunie sau la mitingul aviatic BIAS - standul "Ochiul Magic" deschis in zilele de 19 si 20 iunie 2015 la Romaero Baneasa, precum si la Sala Palatului din Bucuresti, in zilele de 26 - 27 - 28 iunie. Participarea la concurs este gratuita.

Informatii complete despre eveniment pot fi gasite pe site-urile : www.ochiul-magic.ro pentru concurentii nationali sau www.magiceye.com.ro  pentru concurentii din strainatate.

Etichete: Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic, Bucureşti, concurs, fotografie, ochiul magic 2015, Primăria Municipiului Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h