CONCURS Primăria Bucureşti vrea să schimbe logo-ul Capitalei. PREMIU de ZECI de MII de LEICONCURS Primăria Bucureşti vrea să schimbe logo-ul Capitalei. PREMIU de ZECI de MII de LEI. Primăria Capitalei vrea să realizeze un concurs public pentru realizarea unui logo reprezentativ al Bucureştiului, pentru a fi folosit în toate formele de comunicare vizuală, câştigătorul urmând să fie premiat cu 50.000 de lei, potrivit unui proiect de hotărâre care va fi supus aprobării în şedinţa de marţi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Logo Primaria Bucuresti
Logo Primăria Bucureşti

CONCURS Primăria Bucureşti vrea să schimbe logo-ul Capitalei. PREMIU de ZECI de MII de LEI. Concursul ar urma să se desfăşoare în perioada 18 martie – 20 aprilie, iar la acesta poate participa orice persoană cu vârsta minimă de 18 ani.

Potrivit proiectului de hotărâre, logo-ul trebuie "să reflecte tradiţia istorică a Bucureştiului cu elemente care să ţină cont de tendinţele actuale".

Câştigătorul va fi stabilit de un juriu stabilit de primarul general şi format dintr-un reprezentant al primăriei, un reprezentant al Academiei Române, directorul Muzeului Municipiului Bucureşti, doi reprezentanţi ai unor agenţii de branding, doi reprezentanţi ai unor companii de publicitate, un sociolog şi câte un reprezentant al Universităţii Naţionale de Artă din Bucureşti, al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu" şi al Uniunii Artiştilor Plastici din România.

CONCURS Primăria Bucureşti vrea să schimbe logo-ul Capitalei. PREMIU de ZECI de MII de LEI. Câştigătorul concursului ar urma să fie anunţat în data de 3 mai. Regulamentul concursului şi componenţa juriului vor fi publicate în două săptămâni de la aprobarea proiectului de hotărâre, scrie news.ro.

Etichete: concurs, logo-ul Capitalei, Primăria Bucureşti

0/1 COMENTARII
vlad
24 feb 12:56
+0
VOTURI
-0
O poza cu rahatul in varf de bat din fata de la palat mi se pare suficient de reprezentativa

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE