CONCURS RĂSĂRIT de BUCUREŞTI: Spune-mi de ce eşti fericit ASTĂZI. Vezi cine a CÂŞTIGATB365.ro lansează provocarea zilei de marţi. Lasă-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook şi poţi câştiga un premiu surpriză. Vezi condiţiile de participare mai jos. 

UPDATE: CÂŞTIGĂTORUL CONCURSULUI ESTE Bogdan Chipirliu pentru mesajul: "Sunt fericit pentru ca drumul spre birou e placut cand nu e canicula si nu e o "supa" de oameni in metrou, pentru ca lucrez cu indieni amuzanti, si pentru ca pielea colegei suparata ca ne-au blocat accesu' la youtube e mai fina ca-n reclamele cu Toni Delaco". Premiul surpriză constă într-o şedinţă foto profesională alături de o persoană dragă şi un interviu pe B365.ro. Felicitări! Provocările şi premiile vor continua pe tot parcursul verii.

Se spune că ziua bună se cunoaşte de dimineaţă. B365.ro îşi invită toţi cititorii să împărtăşească motivul pentru care sunt fericiţi astăzi pe pagina noastră de Facebook. Cel mai emoţionant mesaj va primi un premiu surpriză. Câştigătorul va fi anunţat după ora 16.00 pe Facebook. Nu uitaţi să apreciaţi pagina pentru a putea comenta. 

Pentru inspiraţie vă puteţi bucura de răsăritul surprins în această dimineaţă în Piaţa Sălăjan. 

Etichete: b365.ro, Bucureşti, bucuresti fericit, campanie bucurestiul fericit, concurs, rasarit, rasarit de Bucureşti

0/2 COMENTARII
ALEXANDRU BODFEA
20 iul 08:02
+0
VOTURI
-0
eu am inteles ca acest Concurs este "RASARIT" si completat cu un mesaj de dimineata catre iubirea mea ...
gheorghe
19 iul 15:30
+0
VOTURI
-0
Partener firma internationala caut colaboratorii pentru a deveni parteneri intr-o afacere de succes cu castiguri garantate din prima luna, castigurile sunt nelimitate in functie de acitivitatea desfasurata. Cerinte:
- putere de convingere si o buna capacitate de negociere;
- spirit de initiativa, orientat spre rezultate si atingerea obiectivelor propuse;
- dorinta de a obtine castiguri peste medie;
- posibilitatea dezvoltarii unei cariere de succes intr-o companie multinationala de top sustinuta de un sistem de trepte de cariera in vanzari;
- capacitate de planificare si organizare;
- cunostinte minime operare PC (word, navigare internet);
- gandire pozitiva;
- bune abilitati de comunicare si interrelationare;
- nu este necesara experienta.
Detalii la adresa : gheorghe_fm@yahoo.ro

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE